masallarin kixlar allaha sukur hersey yolunda ama baya baya belirtisiz az belirtiyle geciyor cok acikma aserme disinda pek bse yok sizde durumlar neee:)
Aloneanqel masallarin canım ben bebeğimi 19 haftalıkken hissettim ve o içimde kıpırdayana kadar ben hamile miyim ya hiç belirtim yok diyenlerdendim.
Damla0101adn masallarin aaay bende aynı durumdayım ya☺️☺️Acaba bebek duruyormu diyorum 9+3 deyim 6+3 de gitmiştim doktora en son
Demetslt masallarin sabah bulantisi oluyor kahvalti yapinca geciyor o da. Bende cok acıkıyorum ya yemegi yiyom 1 saat sonra midemden sesler geliyor😁
Bittercikolata 11 hafta olmak üzereyim maşallah arada bı tiksinmekten midem bulanıyor bide aşırı acıkma var başka belirtim yok. Herkes arıyor hani bulantın yok mu hani kusman yok mu hani bı yerin agrimiyor mu diye🤷🏻♀️ yok ama maşallah çok rahatım 🧿🥰
masallarin Bittercikolata benmde o kdr tiksinmekten 1-2 kere midem bulaniyor o kdrck wlla :) sansliyiz galba hamileligi hastalik gbi gecirmeyenler olarak cok sukur
Aloneanqel masallarin hayır canım kızım olacak Allahın izni ile. Cinsiyeti 23+2 de detaylı ultrason da öğrendik 😊
Aloneanqel masallarin burda üniversite hastanleri fetal eko yapıyordu. Maalesef ben gidemedim canım ona
Esraozcan52 Bende 12 haftalıkken öğrenmiştim hamile olduğumu hiç bir belirti yoktu adet gecikmem vardı o yuzdne pek takmadim annem bı test yap demisti umitsizce yapıp hamile olduğumu öğrendim şimdi 38+2 haftaligiz uygulamaya göre son 12 gün 🤩❤️😍🌺
Hnfekn3416 Esraozcan52 cinsiyeti ne canım senin maşallah bazı insanlarda erkekte belirti çok olmaz derler ben inanmıyorum gerçi ama 🤔🤔
Hnfekn3416 masallarin bende seninle aynıyım canım son üç haftadır falan sanki hiç hamile değil gibiyim çok şükür hatta bır ara bayağı korktum acaba bendemi sorun var diye çünkü yakın arkadaşlarım.hep bulantıli ve zorlu bı süreçten geçti. Benim annemde çok rahatmis kayınvalidem de 5 çocukta bı kusma bile bilmem gelin kaynana toprağına çeker dedi bilmem kime çektim 🤗🤗
ecemmp- masallarin yaa bende buna benzer post açmıştım az önce Bende 8+2 olduk ama hicbir belirtim yok hatta kasik agrisi göğüs ağrısı vardı 1 haftadır o da yok sadece sabahları uyanınca bacaklarım ağrıyor korkmuyor değilim belirti olmayınca ama herkese olmayabiliryomus rahatladım çok şükür
masallarin ecemmp- gercektn bazi bayanlar tarafindan hamilelik ne yazikki oyle bi empoze edilmiski hepimize sanki hastalik gbi cok arastrdm belirtiler saglikli oldugunu gosteren birsey deglms ama tabi insan merk ediyor bnm 9 hafta bgn sadece kasikda batmalar arada da sanci oluyor :)
ecemmp- masallarin evet haklisiniz aslında dış etkenler de kafamızı çok karistiyor tek sağlıklı olsunlar da işte şimdiden annelik duygusu geliyor