bngs_irem 4+4 teyim bugün lekelenmem oldu kahverengi çok korkuyorum kan verdim sonuç bekliyorum. Olan var mı benim gibi
Abcde12_ bngs_irem yani hala devam Edyr doktor bsy yok dedi en son gidince kalp atışını duydum kziim daha 4 aylık hamile olduğumu ogrendim dinlenmem lazim beslenme lazim yapamyrm ondan öyle oluyo diye dusunyrm düşük önleyici iğne yapn onun faydası çok var
mucizemibeklerken17 Bu haftalarda normal canim bebek yerleşmeye çalışıyor, yerleşme kanaması denilen şeydir. Kahverengi ise sorun yoktur Allahin izniyle 🤲🏻 bize de haber ver.
bngs_irem mucizemibeklerken17 yaaaa gitttim alttan kese gördük. Ve ikiz gebelik gibi duruyor betan çok yüksek dedi inanamıyorummmmm
mucizemibeklerken17 bngs_irem amanınnnn 😅😅😅 ay hadi hayırlısı yaaa, benim de kese görünür mü acaba seninle aynıyız, ben de yarin tekrar kan vericem canım
bngs_irem mucizemibeklerken17 kuzum karından göremedi keseyi alttan baktı öyle gördü zararlı değilmiş seninle aynıydık bir kaç gün bekleyip gitsen belkide karından görülür 😊😊😊