Ahsennurrrr Mahallemizde Arap bir komsumuz var kızının adı Rima eşim çok hoşuna gitti anlamı ceylan yavrusu demek sizce nasıl kulağa hoş geliyormu fikrinizi almak istedim❤️
Mutlubirannee Ahsennurrrr Benimde çok hoşuma gitti ☺️ Kulağa farklı geliyo birde 2 isimlede kullanabilirsiniz
Ahsennurrrr Mutlubirannee evet benim niyetimde çift isim biri kuranda gecrn bir isim olsun istiyorum ya
Ahsennurrrr momsboys benimde hoşuma gitti aslında anlamida güzel yanına bide kuranda geven bir isim bulursam daha hoş olur
Martha Ahsennurrrr sizin tercihiniz isim konusu elbette ki. Ama burada fikir danışmışsınız benim çok hoşuma gitmedi. 😊İnşallah içinize sinen güzel bi isim koyarsınız, sağlıkla 🌸
ikizminikler Ahsennurrrr duyulmadık bi isim olduğu için benim kulağıma pek güzel gelmedi tabi sizin tercihiniz sonuçta
Ahsennurrrr Margaret kim size Suriyeli dediki Arabistanlı olup orda yaşayan sadece yazları yanımda oturan hi komşumun kızı süreli falan ne alaka ayrıca kuranda geviyor demedim Rima isminin yanina kuranda geçen güzel bir isim daha eklemek istiyorum dedim
lifeofmybaby Ahsennurrrr pek beğenemedim açıkcası 🤷🏼♀️ Arapça isimleride genel olarak beğenmediğim için olabilir belki bilmiyorum ama kulağa da pek hış gelmiyor gibi seslenirken🤷🏼♀️ Yinede tercih sizin inşallah içinize sinen bir isim bulursunuz ❤️
Ahsennurrrr lifeofmybaby amin canım inşallah ❤️ geleceğin anneleri olarak fikir almak sizden güzel oluyor herkese teşekkür ederim🌼🌼