Sevdae Merhaba arkadaşlar ben 13 haftalık hamileyim doktor bana d vitaminin eksik dedi devit 3 verdi kullananınız var mı
Zeynep12- Sevdae evet ben şuan kullanıyorum 19. Haftada verdi bu bitince 1 şişe daha alacagımı soyledi işe yarıyormu hiç bi Fikrim yok 🤷🏽♀️
Yaagmurr Zeynep12- ben 12. Haftada başladım 30 haftalığım şuan hala kullanıyorum ve değerlerim iyi çıkıyor şuan yarıyodur mutlaka
Sevdae Miskokulum35 Evet öyleymiş canım benim biraz eksik çıktı ama geneline veriyorlar galiba başka bi vitamin kullandın mı
Miskokulum35 Sevdae yok canım sadece bu. Bide balık yağı hapı verdi ama hiç kullanamadım kullandıysam bile geri çıktı. Bugün doktora söyledim. Balık yiyorsan zorlama kendini dedi
esraozbl Bende hamilelerinin başından beri kullanıyorum sanırım doğumdan sonra bebeğe de bir yıl vermek mi gerekiyordu öyle bişey hatırlıyorum
Sevdae esraozbl anladım canım evet olabilir bebeklere de veriliyormuş ayrıyetten devitle birlikte başka vitamin kullandın mı
Krizantem_ Sevdae 15+4 üz canım, bir de gynoferon diye bir ilaç kullanıyorum demir ilacı ve folik asit içeriyor. 12 Hafta itibari ile vermişti d vit ile beraber.
Sevdae NAZ2333 verdi canım kaç haftalıkken başladınız kullanmaya başka bununla birlikte vitamin kullanıyomusun
NAZ2333 Sevdae 3hafta once verdi onun beraberinde folik asit kullandim simdi kan ilaci alcam ona baslicam onu da bu gun verdi