efruzzz 4 baby travel sistem bebek arabasi epey uygun görünüyor diğer markalara gore kullanan var mi nasil acaba pisman olmak istemiyorum :(
0Cerenk efruzzz ben aldım canım internetten getirttirdim, 915 lira, baya kaliteli gayet sürümü kolay ve çok tatlı şık bir bebek arabası, henüz bebeğimle kullanmadım ama pişman olmayacağıma eminim, önerebilirim
Dr0607 efruzzz ben aldım canım 1 ay önce güzel kullanışlı özellikleri olan bir araba hafif taşıması rahat ben kargo geldiğinde hamile halimle 5. Kata çıkardım çokta zorlanmadım bi arkadaşım kullanıyor 4 aylık bebeği var çok memnun o memnun kaldığı için bende aldım henüz kullanmadık ama güzel bir araba çok faiş fiyatlar vermeye gerek yok bence
egemommm efruzzz bende o markadan alacaktım benim beğendiğim eski modellerdendi, yeni modelleride beğenmiyordum aldığım yerdeki satıcı suny baby iconu önerdi bende onu aldım bi bak istersen o da uygun
Tomrisss Bende trendyoldan almıştım ama geri iade ettim aşırı büyük geldi ve ağır geldi bana . Evet sürüşü kolay güzel ama kullanım olarak çok hantal bence. O yüzden geri gönderdim. Sizde öyle yapabilirsiniz gelsin bakın hoşunuza gitmezse gönderebilirsiniz ☺️
efruzzz Tomrisss evet bayagi uygun olunca emin olamadim da en iyisi alip denemek olacak cok anladigim bir urunde degil ama gorunce belki karar veririm cok sagolun
egemommm efruzzz Daha kullanmak nasip olmadı paketinde duruyor😊😊 yine de aklınızda bulunsun markayı araştırablirsiniz 😊