cansin95 Gamzef canımcım senibki yüzünü dönmüş bide resmen doktor tahminde bulunmadımı hiç kız hissettim sanki
Gamzef cansin95 çok teşekkür ederim baktığın için doktora gittiğim de tahmini kız dedi hazırlık yapmamamı söyledi bidaki ay netleşir demişti kızım da yok oğlum da Allah’ım hangisini nasip ederse tekrar teşekkür ederim Canım yorumun için 🙏🏻💕
cansin95 Songul-38 https://imgyukle.com/ tatlım şu linke fotografı yükle altta url baglantısı cıkacak onuda kopyala yapıştır buraya
cansin95 Gamzef rica ederim canım senin içine ne doğuyor belirtilerin ne ? Üf ya yıl olmuş 2021 artık şu cinsiyeti ilk ayda söylesinler ya bulsunlar bi yolunu😂😂 ben dayaanamıyorum
Gamzef cansin95 benim içime kız doğuyo baştan beri öyleyim ay vallahi yaa çatladım meraktan seninki de belli değil demi 😍😁
cansin95 Gamzef ay yok değil ya bacak arasına bakmaya calıstı göreemedi kımıldamadıda boş gibi kız sanki dedi ama yinede belli olmaz dedi daha cok erken dedi iki hafta sonra netleşir dedi
Gamzef cansin95 bana da aynısını söyledi gülümsedi cinsiyetini sorunca hatta 😁 sağlıkla gelsinler bebişlerimiz inşallah belli olduğu zaman yazarmısın bana da merak ederim bende yazıcam 🤰🏻🤍
cansin95 Gamzef yazarım tabi ben cünkü öbür ayki randevuyu bekleyemeden baska doktora gizlice gidicem ay sonuna kadar 😂😂😂😂
Gamzef cansin95 tamam Canım ben beklicem ne kadar meraklansamda 🤦🏻♀️😁😁😁 Allah’a emanet Rabbim gönlüne göre versin inşallah hadi bakalım 🤭
Gamzef cansin95 cinsiyetini öğrendin mi Canım bebeğinin ben bugün gittim 100 💯 erkek dedi sağlıkla gelsinler inşallaahhh🙏🏻🤍