Pinar-hamooglu21 merhaba 10 haftalık hamileyim ilk defa kahverengi lekelenmem oldu doktorum progestan hap verdi günde 2 kere daha önce kullanan varmı
Ebru-001 Pinar-hamooglu21 bende aynı şikayette gittim banada aynı hapı verdi canım fitil şeklinde alttan kullanıyorum daha etkili dedi doktor
ratatosk Pinar-hamooglu21 hamile kalmadan önce başladım kullanmaya hala kullanıyorum fitil olarak kullandığında akıntı dışında hiç Bi yan etki görmedim ama ağızdan alanlarda sanırım baş dönmesi ve mide bulantısı gibi sıkıntılar olmuş çok başlık var konu ile ilgili oralarda okumuştum yan etkilerini
Meryemkale Pinar-hamooglu21 benim 7. Hafta da kırmızı kanamam olmuştu ilişkiden sonra. Doktora gittiğimizde progestan verdi ben onu 12.haftaya kadar kullandım kullanmaya başladığım 3. Günümden itibaren lekelenme dahil hiç bişey kalmamıştı çok şükür şuan 17+5 haftalığız🥰 ihmal etme canım sende düzenli olarak kullan
HAnaSusi2 Pinar-hamooglu21 merhaba bende ayni seyi yasadim bu sabah , 1 dk once de paylastim burda ama daha doktora gitmedim bikac saate randevum var . insallah kotu bosey degildir
mutluaile11 Pinar-hamooglu21 dün başladım bende. Ama düşük tehlikesi demedi bana. Kahverengi akıntım oldu alttan baktı herşey yolunda dedi kalbini dinletti ilacı verdi günde bir kez alttan olarak
Ebru-001 HAnaSusi2 yerleşme kanaması diyorlar ama doktor düşük riskine karşı bu ilacı veriyor kötü birşey değildir inşallah sıkmayın canınızı
Pinar-hamooglu21 HAnaSusi2 inşallah canım kalp atışlarımız güzeldi bebek iyi ama işte doktor yinede verdi dedi olabilir düşük tehlikesi ne olur ne olmaz diye
merveklyc Pinar-hamooglu21 Ben de kullanıyorum bir haftadır fitil olarak lekelenme için vermişti doktorum bana da
Ebru-001 Pinar-hamooglu21 teşekkür ederim sizede geçmiş olsun ben çok telaş yapmıştım kötü birşey değildir üzülmeyin