Minikbebek25 gel_artik_bebegim yap yap ben birakiyodum daha göremem diye bı gün önce oldu 16 gün sonra da testte silik çizgi gördüm hadi inşallah rabbim sana da hayirlisiyla nasip etsin🥰
gel_artik_bebegim Minikbebek25 canım sen belki de hamileydin ondan adetten 1 gün önce cikmis olmasin çünkü ovulasyon testiyle gebelik ogrenenler de var😊
Minikbebek25 gel_artik_bebegim bunu da düşündüm ertesi gün tekrar ovulasyon ile baktım siliklesmisti anladım ki yumurtlama 🤭😂
EsrSvm gel_artik_bebegim Test yapmaya devam et kuzum geç yumurtlaya bilirsin.Yumurtlama önce olmuş olsa bile adet bittikten sonra ilişki olduysa gebe kalma şansın var :)
gel_artik_bebegim EsrSvm evet cnm ilk 5 günü güzel degerlendirmistim ama son 3 gün olamadi insallah yumurtlama bu 3 gune denk gelmemistir o da kader napalim🤭
EsrSvm gel_artik_bebegim sperm rahimde 3 gün yaşıyormuş canım.Olumsuz düşünme sakın Allah ın izniyle inşaallah bu ay nasip olur
gel_artik_bebegim EsrSvm insallah olur canım ya aksine cok umutluyum gecen ay kimyasal düşük yaptim doktorum korunma dedi o yüzden cok umutluyum motive olmak için dün bir kac tane bebişko kıyafeti bile aldım 🤭 insallah olur ya🌸
Minikbebek25 gel_artik_bebegim adetlerim düzensiz yumurtalarim geç büyüyor tahmin etmiştim bide nasip rabbim isteyince oluyor☺️ bir senedir kalamiyodum bir düşüğüm var