Aynurr16 Deletedmom95 son dört gün 2 cm açılmayla bekleyişde ben ne zaman doğuracam sedaaa ablaaaa 😂😂😂
Smyydmr1 Deletedmom95 valla öyle tekmeler savuruyor ki kaburgalarıma yeri de daraldı 1 hafta da önden gittiği için sancıyı kabul ettim 🤭
Aynurr16 Deletedmom95 bugün çatı muayenesi oldum yine ozamandan beri ağrım var doğururmuyum bu gece acep nasıl oluyo bu ağrı 😂
Mom42 Linnes İyiymiş valla keşke bana da öyle baksaydı ama gerçi açıklığa bakmak için muayene etti beni☺️
deniiizz Aynurr16 benim de geldi bugün, hafif sancı da hissediyorum ama düzenli değil devamı gelecek mi bakalım 🤷🏻♀️
simaymasalim Deletedmom95 2020yi atlatmak istiyorlardır belkide surma ne kaldı 2021e bebisler o kötü senede ben doğdum demek istemiyorlardir büyüyünce 🤭
Aynurr16 deniiizz geldikten sonra bidaha tuvalete gittim bu sefer yapışkanlı kan geldi çok az sonra gelmedi sancılarım benimde var acaba muayenedenmi oldu bilmiyorum
Yarenim2020 Bende doğurmak istiyorum artık 41+2 yim yarın gel yatış yapalım dedi suni almak istemiyorum gitmiycem
deniiizz Aynurr16 bende aynısını düşündüm dün doktorum alttan muayene etti ve biraz zorladı sanırım doğumu tetiklemek için uğraştı gibi hissediyorum. Bugün gün içinde 2-3 kere hafif kahverengi krem arası değişik yoğun bir akıntı geldi