berna_demir Deletedmom95 tıp literatürüne yeni bir çağ getirmiş olabilirsin canım 😂😂 yatışım yapıldı falan dediğinde bende herhalde doğurmuştur şimdiye ama daha Doğum hikayesini yazamamıştır diye düşünüyordum 😂😂 meğerse senin yavrunun daha geleceği yokmuş sağlıcakla gelsin inşallah bizim de 11 günümüz var bekliyoruz 🥰
Deletedmom95 berna_demir yok yatış yaptım ertesi gün çıktım sancılarım kesildi 🙄 Yenilik benim işim 😂 amin canım hepimizin bebesi sağlıcakla gelsin 💕
berna_demir Deletedmom95 o zaman okumuştum ama dedim kesin ondan sonra doğurmuştur 😂 rahatları yerinde herhalde hiç çıkmaya niyetleri yok bu Aralık bebelerinin 🙈
058elf Deletedmom95 genelde erkekler 40 ı geçer derler ne kadar doğru bilemem ama arkadaşım tam 42 de kızını doğurdu😂
Epifenomen Deletedmom95 kız sen daha doğurmadın mı 😄 annem şey der bu durumlar için bebenle beraber askere gidecen herhalde doğursanaaaaa 😄😄
Narin9 Deletedmom95 yaa hepimiz burda doğurdum diye post açmanı beklerken, sen doğuramıyorum diye açıyorsun 😄ne güzel bebiş erken gelmeye kalktı size sürpriz yapayım diye siz çocuğu durdurdunuz gelmesin erken olduğu için küstü gelmek istemiyor şimdi 😄
Narin9 Deletedmom95 hahaha öyle oldu😄 hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelsin inşallah miniğin canım 🌸🤲