Deletedmom95 Bunu da gördü bu gözlerr 😅 Resmen Aralık bebelerine bişey oldu kızlar 40 dan önce gelen çok nadir. 🤷 Bugun tam 40+0 olduk belirti de yok. 🙄😑 Sizde durumlar ne ? Başladı mı belirtiler? Varmı doğurmaya meyilli olan?😅
NefesDeniz Deletedmom95 Hahahha hep ilkleri duyduğum aile oldunuz siz😍 Eşinizin fotoğrafta sizin yüzünüze kalp emojisi koyarak paylaşması ve 4.trimester😀 Eğlenceli aile maşallah dilerim sağlıkla gelir güzel bebeğiniz🧿
aybarsdefne Deletedmom95 ben kızımı 42+5 de artık Sünni sancıyla doğurmuştum iki yıl önce 😂😂😂🙈ona kalsa dahada beklermiş ama içimden bi ses artık bugün git ve doğur hastaneye dedi gittim dedim 3 gün sürsede 5 gün sürsede bu sancı işi doğurcam doktor da tamam ama acele etmeye gerek yoktu dedi iyiki dinlememişim eşi paramparça olmuş ve 3 kordon dolanmış boynuna ona rağmen akşam 7 de girdim doğumhaneye tam 12.00 da kollarımdaydı minik kuşum kardeşi nasıl olacak bakalım 5 ay olduk bile 😂😂🙈
Deletedmom95 aybarsdefne Perşembe bende gidicem doktora söyleyim kabul ederse versin bana da yav suni sancı 😂😂
Minikbiranneee aybarsdefne hemen hemen herşeyi aynı yaşamışız benim kızım da 42+2 ydi daha durabilirdi artık gittim yattım suniyi aldım sabah 7 de aldm akşam 4 de doğurdum🙈şimdi bu nasıl olacak bilmiyorum
haziranin25i Deletedmom95 bir an yanlış yazdın sandım kuzum 💜 Ama meğersem minik henüz gelmemiş 🌺 Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eylesin 🤲🏼