dilaraRecep Kızlar yarın cinsiyet öğrenmeye gidicez çok heycanlıyım 🙈🙈 kız gibi hissediyorum sizce ne bakalım kimlerin tahmini tutucak 😊 https://imgyukle.com/i/Y0bfZ6
Cevirmenanne dilaraRecep his önemli bence ya ben başından beri erkek hissediyordum hep oğlum olacak şimdi de :))
dilaraRecep Cevirmenanne yaaa ben bastan beri kız hissediyorum ama yani birazda kız istiyorum ya onunda etkisi olabilirmi acaba bilemem 🤷
Cevirmenanne dilaraRecep sağlıklı olsun önceliklede bebişlerimiz :) kız olmasını istemenin etkisi olabilir belki
Cevirmenanne Sevilay7 hiç bir belirtim olmadı mide bulantısı kanama ve hiçbirini yaşamadım 20+4 haftalık şuan oğlum daha son 4 haftadır popom biraz daha büyük değilde dolgun geliyor gözüme
Sevilay7 Cevirmenanne anladım canım benimde daha cinsiyet belli olmadı gidecegiz kontrole mide bulantısı kusma hiç olmadı rahat bi hamilelik geçirdim sadece bel agrım oluyo ara ara
Sevilay7 Cevirmenanne hadi hayırlısı olsun eşim bu sabah senin popon dolgunlarımla bizim bebek kesin kız aşkım dedi 😇😂😘