Dlrcem evremina teşhisi neye göre koydular canım. Vajinal ultrasın baktılar mı? Yanlış anlma bende 18 haftalığım dün bi doktor karından ölçüm yaptı rahım ağzı kısalığı var dedi. Daha sonra başka bi hastaneye gittim oradaki doktor vajinal ultrason baktı ve sonuç 53 çıktı çok normal herşey dedi. Karın ultrasonunun yanılma payı büyük. Sana nasıl baktılar?
Glkms Selamlar geçmiş olsun ben yaşadım 21 haftalık bebeğimde teşhis konuldu dikiş atılamadı Doğum hızlı ilerledi onun öncesi 32 haftalık ve 37 haftalık olduğu için net teşhis konulamadı şu an 28 haftalık gebeyim 15. Haftada serklaj oldum
evremina Glkms sana şifa geçmiş olsun canım, bende 17 haftalığım şuan, berde atıldı dikşin özel hastane mi ,perinatokog a mı attorsam üniv hastan di doc, mi kararsızım Allah yardımcımız olsun evdesin demi yatıyorsun süreç nasıl
evremina Dlrcem canım benim bi kaybım var, 17 haftalığım şuan,2 haftada bir vajinal ölçülüyor ve gitgide kısalıyor, senin uzunluk iyi maşallah
Glkms evremina sağol canım iki kaybım var benim birde 6 yaşında oğlum var onunla ile ne kadar mümkÜnse o kadar yatıyorum ama hakkını yemeyeyim paşam en büyük yardımcım ,Prof bir perinatolog da yaptırdım. Nisa’nın 1inde 20 haftalık iken şaka yapar gibi Doğum başladı yine 3 gün Üni de perinatoloji de yattım ondan beri ev hastane iğne dışında hiç çıkmıyorum dışarı kan pıhtılaşma sorunumu Prof genetik tahlillerde buldu bu 4. Gebelik ve maşallah diğerlerinden daha iyi ilerliyor kilosu gelişimi vs...