g-s-asaf Arkadaşlar 16 haftalik bebegim doktora gittim tipi kiza benziyor gibi dedi ama bacak arasinda kordon var sanki pipide var gibi karar veremedim dedi boyle olan varmi sonuc ne çıktı
Zehraaa98 g-s-asaf canım ya kan akışına falan bakmadımı nasıl doktor o kordonla karıştırma cok nadır oluyor artık bıze pipi gosterdı dedık kordon olmasın yanılmayalım hemen kan akısını gosterdı kordon da boyle olmaz dedı kırmızı mavi akış gosterdı
Melike0642 Kordondan dolayı çok yanilma oluyor canım maalesef ki şuan emin konuşmamız detaylı bekle bence emin olmak için 😊 en net o zaman
g-s-asaf Zehraaa98 hadi yaa bizimkide bi kordon dedi bi pipi dedi bide tipi kiza.benziyor dedi kafami karistirdi sonrada ayrintilida ogrenirsin dedi col kafam karisti ayrintiliya kadar nasil bklicez
Zehraaa98 g-s-asaf olur mu canım ısrarla sordum hatta kordon olmasın aman dıye kan akısına baktı gosterdı detaylıca sızın kı bakmamaış
g-s-asaf Zehraaa98 aynen anlamadi kordonu pipi sandi yada pipiyi kordon bilemiycem kiz mi erkek mi hic tahmin edemiyor insan