EsraifciUur Yapragin tazeligi onemli tabi. Ama en son sardiktan sonra ustunden varsa zeytinyagi gezdirin hem parlaklik verir hem yumusatir.
Bildaa Deletedmom0067 bende dün yaptım zeytinyağlı çook da güzel oldu.kayınvalidem bana getirdi yeni denedim bazıları ince bazıları kalın yapraktı ben sıcak suya koymadım sadece yıkadım tuzdan arındırdım.düdüklüde pişiriyom hiç dağılmıyo ve çabukta orantılı pişiyo eşimde parmaklarını yiyor.🙆😁🤗
Bildaa Deletedmom0067 üzerine kaplayacak bir tabak koyuyorum üzerine zeytinyağı koyuyom suyuda köşelerden belli olsa tamamdır. Pişirme süresi düdüklüye göre değişir inanın hiç dağılmıyo çokta güzel çabuk pişiyo 🙆🤗
Gizemimibekliyorum Deletedmom0067 İnternetten instagramdan filan Tokat yaprağı alın bence. Yaprak kartsa ne kadar kaynatsan da yumuşak olmuyor.
deletedmom25 Deletedmom0067 canım A101 de tokat yaprağı bulursan al taze oluyor yumuşacık diğerleri kazık gibi oluyor çünkü salamura istediğin kadar kaynat yada pişir
Bildaa Deletedmom0067 hiç bişey olmaz Allah'ın izni ile bir kere deneyin cesaret edemiyosanız 10dk da bir açın bakın 😁
delettdmom66 Yaprak çok önemli yaprak güzel olunca 1 saat de pişiyo tokat tabakta satalılan yaprak 10 numara oluyo bide kaynanamın salamurası
Maviss Deletedmom0067 ozaman suyunu iyice arindir bolca yıka sonra güzelce aynı tencereye dizer gibi diz düdüklü tencere ye sadece en üste nane dök pilpiper ile yağı gezdir hafif limon sık salça sosu sana kalmış yarım saat e elinde böyle dene eminol güzel olacak
Duamm Deletedmom0067 Bizde bikez marketten hazır yaprak aldık baya pişti ama yapragı kabuk gbiydi bidahada tövbe ettm almam🤣