Bfduam NAZ2333 pıhtı da var mıydı az da olsa? Benimde koyu, yoğun ve kısa sürdü, normalde beş günken, iki gün oldu. Sizin kaçtı, kaç gün oldunuz ve bu bahs ettiğiniz adetten sonra daha adet oldunuz mu?
Bfduam berus sizinde yoğun daha koyu be arada pıhtı şeklinde miydi? Hayırlı olsun bebeğiniz bu arada.
Svmm0707 Bfduam canım ben 1 ay öncesi adetim sadece damla damla geldi ve 7 gün sürdü normalde 5 6 gün sürer sonra acaba hamilemiyim dedim test yaptım çıkmadı adetimin bittiği gün bidahaki ay adet olmadım 2 3 gün geciktim dedim kesin kist falan var geçen ayda adetim düzgün olmadı gittim doktora tam 4 haftalık hamile çıktım
Bfduam berus adet kısa sürünce menepoza girilirmiş diye okuyunca erken menepoza mı giriyorum diye endişe ettim, inş sebebl o değildir.
Uerdem Bfduam hamile kalmadan önce en son adetim pespembe geldi hatta yerleşme kanaması sandim normalinden erken gelmişti. Test yaptım negatif çıktı. Ertesi ay adet görmedim birdaha
Uerdem Bfduam 2. Gün normal adete döndü sadece ilk gün öyle bir kanama ile ilk kez karşılaştım ve korunmamistim yerleşme kanaması sandim ama değilmiş
Annelerinannesi_61 Hanfebyrktr kız bende aynılarını yaşadım Bı ay aşırı bel ağrısı çektim bı ay aşırı kasık ağrısı bı ay aşırı bacak ağrısı 5 aylık evliyim işte evlendim evleneli korunmuyorum adetim hep düzenlidir geçen ay 14 gün gecikti ama sonra adet oldum belki bu ay hamile kalırım