Bfduam NurSema01 inş benimde öyledir, af edersiniz yoğun ve arada pıhtı oluyor muydu? Ilk kez yaşadığım için soruyorum.
Bfduam Astadavistabeybi lekelenme değilde normal adet gibi miydi? Yogun derken leke seklinde değildi benim,normal adetti yoğunluk olarak.
Ght Benim şöyle bişey olmuştu iki ay üst üste 20 günde bir adet oldum sonraki ay 35. Gün oldum bı sonraki ay da hamile olduğumu öğrendim.Bir arkadaşımla konuşmuştum yumurtalıklar hazırlık yapıyor benim de öyle olmuştu dedi cidden öyle oldu😍
Ecemp1610 Bfduam normalde çok düzenli adet olurum geçen ay 2 gün gecikti sonra çamur gibi lekeler geldi hamileyim yerleşme kanaması diye sevinirken adet oldum ama baya yoğunda geldi bu ay hamileyim 🥰
Beyzan Deletedmom95 aynı durumu ben yaşadım hatta o ilk ay çok umitlendim ama sebebi uzun süre korunup sonra bırakınca rahimin davranış değişikliği olabiliyormuş. Dediğin gibi 1 hafta sonra adet oldum. Eğer zamanı değişiyorsa belki oluş şekli de değişebilir yani yoğunluğu kaç gün sürdüğü filan
Deletedmom95 Beyzan olabilir. Ama ben korunmayı bıraktıktan 5-6 ay sonra hamile kaldım anca kendine geldi herhalde rahim 😂
Bfduam Beyzan uzun sure korunmalarda bende öyle duymuştum. Benim gecikme vs değilde gününde azalma oldu. Beşdi, iki gün oldu.
Bfduam Deletedmom95 zannediyor ki insan korunmayı bırakınca hemen hamile kalacak, ama öyle olamıyor maalesef, benim üç ay oldu korunmayalı.
Seher- Bfduam benimde ilk kez adetim bir kaç gün gecikmişti ama ben tatilde olduğumuz için hava değişimi vs ekilendiğini düşündüm daha sonra adet oldum.Ama ilk kez benimde kısa ve yoğun diyebileceğim şekilde geçmişti daha sonra hamileliğimi öğrendim yani değişen o adet düzenim son adetimdi 😌
Bfduam Nisaa46 benimde benzer ikinci gün azaldı sonra bitti. Arada az sa olsa pıhtı var mıydı af edersiniz.
Seher- Bfduam ayrıca benimde diğer arkadaşlarla aynı şekilde korunmayı bıraktıktan sonra farklılaşma olmuştu
Bfduam berus sizinde yoğun daha koyu be arada pıhtı şeklinde miydi? Hayırlı olsun bebeğiniz bu arada.