Bfduam Hanımlar yerleşme kanamasını kast etmiyorum o farklı, leke şeklinde ve az, Adetinizde kısalma vs yaşadınız mı? Hep beş gün sürerken iki gün ve yoğun sürdü, ilk kez yaşadım, var mı fikri olan?
Deletedmom95 Bfduam benim adetim geçikmişti 1 hafta. Hamile olabilirim deiye düşünürken adet oldum bir dahaki ay da hamile kalmıştım zaten
Mom0101 Bfduam hamile kalmadan önceki ay hayatımda ilk defa adet olmadan önce bikaç gün lekelenme yasadım. Hatta yerleşme kanaması sandım ama 5. Gün falan kan geldi hiç anlamamiştim noldugunu. Sonraki ay hamile kaldim. Bilmiyorum denk gelmis olamaz hayatımda ilk kez oldu hamilelik öncesinde. Rahim kendini hazırlamıs olabilir varsa öyle bisey
cipiti Bfduam hamileliğimden bir ay önce kan gibi değilde lekelenme gibi geldi üç gün test yaptım negatifti doktora gittim adet olduğumu söyledi ama hiç öyle olmamıştım. Sonraki ayda hamile kaldım tesadüf mü bilemem 🤭 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏
minikmucizemmmmmm Deletedmom95 aynı durumdayım bu ay 1 hafta geciktim çok sevinmiştim ama adet oldum önceki ayda 4 gün gecikmiştim bi dahaki aya inşallah olur umutlandım açıkçası şimdi 🤭
Beyzan Deletedmom95 aynı durumu ben yaşadım hatta o ilk ay çok umitlendim ama sebebi uzun süre korunup sonra bırakınca rahimin davranış değişikliği olabiliyormuş. Dediğin gibi 1 hafta sonra adet oldum. Eğer zamanı değişiyorsa belki oluş şekli de değişebilir yani yoğunluğu kaç gün sürdüğü filan
Bfduam minikmucizemmmmmm sizinki farklı benden, benimki kısa sürme idi, inş güzel haberlerini alırız.
minikmucizemmmmmm Bir kaç ay arka arkaya gecikince yer yapıyo diyorlar hamilelik için inşallah öyledir hayırlısı olsun herkes için Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla
Bfduam cipiti lekelenme genelde görülen ni durum beni de öyle olsa acaba mı derdim ama değil, kısa sürme ama yoğun sizinki gibi değildi.
Hanfebyrktr Bfduam evlendim 3 ay korunduk sonra düşünmeye başladık düşündükten 6 ay sonra hamile kaldım ama bu süreçte adetim hep duzensizdi hep geç gelirdi haricinde bir ay idrarda yanma oldu bir ay bel ağrısı çektim bir ay leke şeklinde geldi bitti her ay farklı şey yaşıyordum en sonunda Haziran ayında tekrar gelmedi yine diğerleri gibi gecikir sandım bekledim baktım gelmiyor test yaptım 6 haftalık hamileymisim 😱 6 ay boyunca niye onları yaşadım hiçbir fikrim yok doktora filanda hiç sormadım yeni evli olunca bir senenin dolmasını beklemiştim doktora gitmek için ama rabbim nasip etti🙏
Annelerinannesi_61 Hanfebyrktr kız bende aynılarını yaşadım Bı ay aşırı bel ağrısı çektim bı ay aşırı kasık ağrısı bı ay aşırı bacak ağrısı 5 aylık evliyim işte evlendim evleneli korunmuyorum adetim hep düzenlidir geçen ay 14 gün gecikti ama sonra adet oldum belki bu ay hamile kalırım
minikmucizemmmmmm Bfduam anladım hayırlısı olsun inşallah hakkınızda kısa zamanda güzel haberler alın hayırlısıyla sağlıkla🌸
sureyyadonmez Bfduam ben çocuk düşünmeye başladığımda ilk iki ay reglim 1 hafta gecikti ,üçüncü ay gebe kaldım