zohreeeee Margaret goruyorumda inanmiyorum yani🥺cunki cok negatif gordum ama bu ilk defa 10 dkada boyle oldu
zohreeeee Peram canm kan vermeye cok korkuyorum ya😔o kadar negatif gordumki..olsa koyu olurdu bi tik ya😏sonucta yumurtlamadan 15gun gecti
Peram MeryemEnes123 klomen ve çatlatma iğnesi kullanmadınız mı biz de 1 sene denedik doktor yumurta tembelliği olduğunu söyledi klomen kullanıp çatlatma iğnesiyle ilk denemede hamile kaldım çok şükür 🙏 iyi bi doktora görünün bence
MeryemEnes123 Peram yaptım o ay adetım 10 gün gecıktı sevınerek doktora gıtdım ama kese gorulmedı adet sökücü verdi bende gitmedi bir daha aşırı pahalı özel hastaneler😡
Merve-53-42 Peram merhaba klomen için sadece eczaneden kendiniz alabiliyor muyuz doktora gitmeden yani
MeryemEnes123 zohreeeee bende o kadar ağladımkı nıye nıye nıye bu ay soğan suyuda içtim hiç sevmesemde tadını sırf olur belkı dıye
zohreeeee Margaret inshallah bi daha ne zaman test yapsam dogru sonuc alirim? Bende diyorum bugunden duphaston iciyim adetim sokulsun
Margaret zohreeeee sabah ilk idrarinla hiç su filan içmeden yap .. Genelde adetten sonra bı hafta geçince yapın denir de o kadar bekleyemiyoruz heyecandan
Peram zohreeeee aman aman 3 4 gün daha bekle sakın adet söktürücü falan içme bence gebelik var benimde böyle çok silikti allah gönlüne göre versin bize güzel haberler verceksin inşallah 🙏
BerrusMom zohreeeee banada hamilesin gibi geldi çok az belli oluyor çizgi oda belki yeni olduğu içindir bi kaç gün sora tekrar dene inşallah Allahım sizlerede nasip eder 🤲
12345baby zohreeeee canım hayırlısıyla inşaallah hamilesin çok yeni olduğu için çizgi hafif çıkmış bir kaç gün bekle öyle kan ver varsa düşük çıkabilir allahım bu okunan ezan hürmetine rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻😍