Mukaddesss Merhaba anneler 24. Haftamdayim 2 gündür sağ boşluğum çok şiddetli ağri oluyor geceleri Ağrı’dan uyuyamıyorum bunu daha önce yaşayan varmı yardımcı olur musunuz bebek büyüdüğü için mi yoksa böbreklerimde bir sorunmu var acaba
Cennetulmeva Mukaddesss bencede böbrek . Bi muayene olun kardeşim çünkü bende 16. Haftamdan bu yana bönrek ağrısı çekiyorum 5mm büyüme var sağda. Şuan 22+5 haftalık gebeyim. İhmal etme sakın kardeşim
Mukaddesss Cennetulmeva tedavi yöntemi uygulamadilarmi peki çok şiddetli ağrıyor uyutmuyor bile dayanılmaz bir ağrı Allah yardımcın olsun
Ayssmom Mukaddesss ben o agrıyı çektim doğum sancısı gibi ağrıyordu en son acilden gittim serum taktılar antibiyotik yazdılar 3 gün ateşlenip yattım kendime geldim hiç boşuna çekme acilden git
Cennetulmeva Mukaddesss antibiyotik kullandım bi süre ama hamilelikte oluyor diyor doktorumda üroloji doktoruda malesef
Mukaddesss Ayssmom evet çok şiddetli sanırım birazdan gideceğim hamileyken antibiyotik zararlı değilmi peki
Ayssmom Mukaddesss hamilelerin kullanacağı antibiyotiklerden bencede git rahatlarsın geçmeyeceği için boşuna çekme
KSA Boşluk derken tam olarak neresi? Ben de sürekli sağ tarafımda ağrı yaşıyorum ve bu saat oldu uyutmadı. Hatta yürümeme bile engel oluyor sağ bacağımı kastırıyor.