DilekVolkan Benimde haftalardır kalçama bir ağrı saplandı yatarken kalkarken yatakta sağa sola dönerken çok zorlaniyorum agiriyo
Alye1 bende aynı dertten muzdaribim 😕 2 gündür çok kötü kalça ağrısı kemiklerim ağrıyo resmen ondan önce ara ara az olurdu
Remziye44_bosdan MeryB Mimarhanim kontrole gıttım bıde yanlız gıttım. Kontrol kese olusumu sıkıntım vardı zaten kese olusmus demesını beklıyodum. Dıyorum ya beynım durdu hıc bısey dıyemedım dılım tutuldu. Sıze sormak en ıyısı dedım mutlaka rahatlatıcı bısey soylersınız dedım. 🙏ki oyle de oluyo
NilayKorkmazIlhan MeryB 21haftalığım ama benim kramplarım yaklaşık bi ay önce başladı takviyede alıyorum ama tam olarak geçmedi, sizin kaç haftalık? 👶🏻
MeryB NilayKorkmazIlhan henüz 13 haftamız bitmedi. Ama maalesef çok kötü durumdayım. Bu haftalar da magnezyum verir mi bilemiyorum 😓
NilayKorkmazIlhan MeryB doktoruna mutlaka söylemelisin şikayetlerini bence giderici bir takviye verir genelde magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden olduğunu söylüyorlar ama doktorunuz tabiki daha iyi bilir🙏🏻
MeryB NilayKorkmazIlhan 28 Aralık’ta randevum var ama daha erken gidicem sanırım. Dayanılmaz birşey bu 😣
NilayKorkmazIlhan Nejla1 içinizi ferah tutun düşük tehlikeniz yoksa Allahın izniyle birşey olmaz inşAllah 👼🏻