Margaret KkubraKkubra44 şaşırdım iki yaşındaki yeğenimin adı Mehmet Aras . Bizle hiç dalga geçen olmamıştı 😑😑😑
turansmom1 KkubraKkubra44 mehmet asaf, mehmet poyraz, mehmet karan, saygı duyuyorumda çinar birazcık soyisim gibi olmuş🤷♀️
turansmom1 KkubraKkubra44 Karar senin yinede sonuçta doguran sensin. Ne olursa olsun, sagliklı olsun kuuzum😘
Margaret KkubraKkubra44 Mehmet elçin nasıl ? Mehmet ege ? Mehmet Umay ? Mehmet Özcan? Mehmet Cansel ? Mehmet Koray ? Mehmet İlkay ?
Seheroz KkubraKkubra44 bizimde ismimiz Mehmet olacak yanına Arda ismi düşünüyorum. Mehmet arda Ege , efe ,emir , han ,Alp , Buğra ,eren, Aras
Nazliakm KkubraKkubra44 Bence Mehmet güzel bir isim tek haliylede koyabilirsiniz :) iki isim çocuk içinde zor birini kullanan oluyor kullanmayan oluyor ama en çok kullanılan Mehmet Ali hem de kısa soyadınızda uzunsa böyle kısa isim tercih edebilirsiniz hiç stres sıkıntı yapmayın :)
_TuBaa_ KkubraKkubra44 İkinci isimde Hem yan yana hemde anlam olarak uyumlu olması lazım. Çocukta karakterde ikilem yaratıyor. yanına en çok Efe, Arda, Çınar kullanıldığını gördüm.(Öğrencilerimden ama fazla hareketliler🤣)
pptya01 KkubraKkubra44 mehmet ismini çok severim. 2sini aynı anda kullanabilecek misiniz uzun yapmanın anlamı olacak mı iyi karar verin bence