Iremrzgkhn Merhaba hanımlar ♥️ Ben 21+3teyim şuan için içerden hareketleri hissedebiliyorum elhamdulillah ama dışardan hangi evrede gözüktüğünü merak ediyorum beni bilgilendirir misiniz♥️
Buketkucuk Iremrzgkhn gözükmeyi bilmiyorum ama elinizi koyduğunuzda hissediyorsanız hemen sevdiklerinizle paylaşın bence ben paylaşıyorum🌸
Iremrzgkhn Buketkucuk yani elimi ne zaman götürsem duruyor hareketler inatçı biraz ama merak ettim dışardan görünüm ne zaman oluyor 😊 eşim dokunduğunda çıt yok bari göreyim artık diyor 😂
Iremrzgkhn Buketkucuk zynb_ozkn biraz daha büyümesini beklemek gerek demek benim için biraz daha sabır 🙏🏻😍 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin♥️
zynb_ozkn Iremrzgkhn öyle tabi 32. haftadan sonra da hiç durmuyorlar hep hareketli ama benimle uyuyup benimle uyanıyor benşm kızım geceleri hareket etmiyor sabah kahvaltıdan sonra başlıyor taa uyuyana kadar☺️
Iremrzgkhn zynb_ozkn cimcimeye bak şimdiden belli ediyor kendini😍 Benim oğlan uyuşuk sizinkine göre 😂
zynb_ozkn Iremrzgkhn daha çok erken bizimki 33+1 ondan öyle hareketli benim 21. haftada çok az hateket ediyordu nadir hissediyordum