elifsubasi Bebek arabası önerisi alabilir miyim. Siz ne aldiniz şuan indirimler var karar veremiyorum 😑
Buseyvz elifsubasi cadillac casual trona travel sistem bebek arabası aldık fikir olsun daha kullanmadık ama kalitesi çok güzel 😊
Epifenomen elifsubasi Kraft cockpit. Arabaya öyle bayılıyorum ki bebemi sürekli dışarı çıkarıp sürmek istiyorum 😄
ZehrasMom elifsubasi bende kiwi CityWay 5in1 travel aldım canım ama daha gelmedi dört gözle gelmesini bekliyorum 🕊
Rabiasahinn Biz 4 baby active travel sistem Bebek Arabası aldık indirime girmişti geçen hafta 600 tlydi pusetiyle beraber çok pahalı bişey düşünmüyorsan bakabilirsin biz beğendik fiyatına göre bayağı kalite duruyo inşallah kullanırken de memnun kalırız
Mervensn1 elifsubasi casual nest aldık puseti çok güzel bel destekli ve küçük değil bazı pusetler küçük oluyormuş travel sistem ama biz baya beğendik
Svdtrk Mamma cheetah gold cift yönlü bebek arabasini almayı düşünüyorum ici genis ve rahat bide bebek buyudugu zamani dusunerek kullanisli geliyor bana yorumlari falanda cok iyi yerli üretim 👍🏻
aylinsss elifsubasi hangi magazaya gitsem çalışanlar kabin boy alın travel alanlar çok hantal bu diyip kabin boy a geçiyor dediler bakabilirsiniz o tarzlara bide pandemi malum fiyatlar düştü herkes gezemiyor araba almıyor fiyatlar normalden düşük bu sebeple falan diyorlar
Fulu Lorelli lumina travel sistem çok güzel nasipse 8 hafta sonra kullanamaya baslayacagiz. Cok hafif kucuk araba bagajlarina sigar. Ve tadarim odulu almış bir araba. Kesinlikle tavsiye ederim
Mom0101 elifsubasi traveller ağır diye pierrecardin yehoo aldık cok hafif saglam ve cabin boy oluyo kapanınca rahatlık resmen. Yenidogandan iyibaren kullanılıyo
Sevdelibol Instagram üzerğnden bebegold markasının travel arabasını aldık çok memnun kaldık üstelik mama sandalyeside yanında hediyeydi bir göz atın derim