Mysteryyyyy Merhaba kızlar bugün erken gebelik testi yaptim çok silik ama sanki görebiliyorum ikinci çizgiyi sizce de öyle mi? Foto geliyor https://imgyukle.com/i/aExM6e
Aysem- Mysteryyyyy Evett çok silik bir çizgi var daha çok yeni olması lazım adetin geçti mi yoksa öncesinden mi yaptın?
Mysteryyyyy Aysem- adetim gecikmişti 5 gün ama daha sonrasında oldum simdi 1 hafta geçti ve kasık ağrılarım geçmeyince test yaptim.☺️
tazegebee Mysteryyyyy vallahi testten bisey anlamadım 😂 2 tane cizgi var biri yaziya yakin olan silindir seklinin icinde belirgin mavi. digeri mor kapak kismina yakin yerdeki yuvarlagin icindeki çizgi. + olmasımi gerekiyor acaba.
Mysteryyyyy 2kezanneo adetim 5 gün gecikti sonra ya üstüne gördüm yada adet oldum bitti bir hafta geçti anlamadim bu ay yani ama kasık ağrılarım geçmeyince test yapmak istedim☺️
2kezanneo Mysteryyyyy ben hemen yarin kan testi yaptirin özel hastanede 2 saate cikiyor var gibi geldibana
AsenaEmre Arzumms tamam bak şimdi anladım _ çizgiye çok dikkatli bak o artı gibi duruyor neyse rahat rahat uyuyabiliriz 😅