CaglaKuzu Kızlar 29+4 üm , bebeğimin hareketlerinde yok denebilecek kadar azalma var , hele bugün gün boyu hiç hareket etmedi , korkuyorum .. aynı durumu yaşayan veya yaşamış olan var mı ? ☹☹
Hamdos CaglaKuzu evet ben o zmanlar yasamistim ayni seyi cok azalmisti hareketleri artik stresten hic farketmiyordum ve acile gittim nstye bagladilar cok sukur hersey iyiydi tekrar bir gun sonra yine ayniydi yine gittim yine sukur iyiydi sonra randevu verdiler ultrasyonda bakmak ickn cok sukur hersey gayet yolundaydi ama ben cok stres yapiyordum hareket etmedigi zaman ama onlar demisti bana yeri daraliyor veya donmustur o yuzden azalma oluyor demislerdi am cok korkmustum Sende korkuyorsan ve hic hissetmiyorsan hemen gitmeni oneririm cunku hergun birazda olsa hareket etmeli etmiyorsa bir sorun vardir cnm allah sifa versin inslalah
Yesimmm93 CaglaKuzu senın kadar değil gebeliğim 6 aylık ama bazı bebekler böyle olurmus benımkide gündüz en fazla 1 kere minik hareket eder akşam üzeri 11den sonra falan biraz hareketlı olur doktor kendıne uyku düzeni oluşturmustur korkma dedi senınkide öyledir bence bi meyve suyu falan iç uzan soluna istersen oynar o zaman için rahat eder 🤗
Hilalakar CaglaKuzu canım benim eğer hissetmezsen defalarca gitmen gerekse bile mutlaka doktoruna git ihmal etme ben yaptım o hatayı çok pişmanım
Heather CaglaKuzu geçen haftasonu çoook yoruldum hep ayaktaydım 2 gün boyunca yatana kadar yattığımda hıçkırık gibi iki vurdu bıraktı. Araştırdım tekmelerini sayın yazıyordu.2 saatte 10-15 tekme normal anne hareketliyse uyku süresi artmış olabilir yazıyordu. Dinlenince düzeldi tekmeler bu arada🙂
PnrBkr Canım bnde bugün aynı dertten doktora kostum iki gün boyunca sdce iki kez hareketlerini hissettim ve büyük bı korku yasadm ama doktorum bna herşeyin çok normal oldugunu söyledi sdce yoruldugum için kizimida yormusum korkma her zaman çok hareketli olmuyorlar 😊