Aloneanqel Bittercikolataa amin canım Allahım sağlıkla doğup büyümelerini nasip etsin 🙏🏻 Onlar istediği zaman gelsin de biz sabırsızlanıyoruz 🙈🙈😁
Mrve233 Arasmom2021 yok yaptırdı çok şükür sıkıntı çıkmadı ama kontrol aralığımız az. Ben 10 günlük muayene kontrolünü de değerlendiriyorum ona da gidiyorum normal muayeneden sonraki 10 günü
A-y-vrl Arasmom2021 Aynen benimkide öyle diyor birdahaki ay ayni tarihte gl diyor randevu yazdiriyorum
Arasmom2021 A-y-vrl aynen hem dedikleri gibi korona daha riskli sizde uykusuzluk çekiyormusunuz ya sabahlara kadar uyuyamıyorum ben
A-y-vrl Arasmom2021 bende öyleyim uyku düzenim şaştı yatınca cok belim ağrıyor midem bi tuhaf oluyor dön dön kocamda rahatsiz oluyor gibi hissediyorum oturma odasina geçiyorum
Arasmom2021 A-y-vrl bizde çok horluyor uyumuyor diye 3 4 gündür ayrı yatıyoruz yada benim uykun gelmiyor bel ağrısı zaten facia
A-y-vrl Arasmom2021 Hele şu sık tuvalet ihtiyacı berbat birşey. Ben uyuyamazken kocam mışıl mışıl uyuyor bide horluyor zevkle sinir bozucu yoğun çalışıyor diye uyandırmıyorum bende napayım 🥴
Arasmom2021 A-y-vrl aynı duygular içerisindeyiz öyle güzel uyuyor ki sıkılıyorum bende evde habire yemek yemek 😂 zaten WC’ye gitmekten ayaklarım ağrıyor gece 😂
mom_ 32.haftayla birlikte hoşgeldin mide yanmalarım 🤪 Kaldı son 57… Herşeyi geçtim en çok canımı yakan sağ tarafımda kaburgalarım iğne gibi batıyor sanki.
Tubasahra Bittercikolataa Evet canım çok şükür.Yazarm inşallah .Rabbim sizlere zamanında sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin.Bende insalah çok geçmeden bebeğime kavusurum
deryamehmet35 Bittercikolataa bizimde kızımla son 57 ben hala çalışıyorum herhangi bir ağırlaşma yok yılbaşında izne ayriliyorum. Daha bebek kiyafetlerini yıkamadan nasipse izne ayrılınca hem temizlik hem kıyafetleri halledicem. Ama bizim sezeryan olacak 38 haftada tabi kızım beklerse yani daha az günümüz var çok heyecan verici 🥰😍
spaceship hafta, son 56 bakalım hayırlısıyla. Çok güzel gidiyordu, covid olmamla her şey tepetaklak oldu. Sancım çıktı, ağrılarım arttı… Hepsine değer biliyorum inşallah sağ sağlim doğumum olsun da🙏 Bugün covid 10. günüm, karantinada son gün. Tahminime göre 13.-14. günü hastalığın. Asemptomatik ilerlerken, dün gece ateşim çıktı. İshal var. Korkuyorum…..