Umksanbe aslitellioglu_07 seni korkutmak istemem asla ama ➏. Haftamda başladı şuan 38+➎ olmama Rağmen hala ve hala kusuyorum benimki genetik bir durum herkeste olacak diye bir şey yok asla 😊 ama benim olayım böyle ☹️
Umksanbe aslitellioglu_07 yengem Mesla hamileliğimiz yakındı o doğurdu tabi ( ➊ kes bize öğğğ) demedi kişiden kişiye değişir takılma 😌🤷🏼♀️
[silindi] aslitellioglu_07 bnm 8 de başladı başlamaz olaydı napacan bulantıyı ilk hamileliğin sanırım cokta matah bişey degil yani 😄
Hacersolmz Normal canım kişiden kişiye değişiyor ben şuan 15 haftalık hamileyim 5-6.haftada başladı benim bulantım bulantı olmaması daha iyi takılma 🙏🏻☺️
aslitellioglu_07 Hacersolmz inşallah olmaz aslında biraz korkutuyor başlaması da..şuan hiç hamile diilim gibi😂
[silindi] aslitellioglu_07 bende hamile degil miyim yoksa diyordum 8 haftaya kadar sonra buldum belamı aç susuz 13 haftaya kadar cektşm şimdi daha iyiyim hamdolsun ama ilk hamileliğim 6 ay kusma 9 ay tükürük artışı cekmiş tim
Mutluannneeee Bende 6+5 günlük hamileyim bu hafta başladı bulantım herşeyden tiksiniyorum midem bulanıyor umarım sizin böyle devam eder.
Euphoria Bende 5+5deyim bendede bulantı yok ama hic bisey yiyesim gelmiyor. Istahsizlik var umarım olmaz mide bulantim 🤲🏼
umaydurununannesi aslitellioglu_07 bu 3. Hamıleleıgım dıger ıkısınde hıc bır belırtı bıle yoktu karnımın cıkması dısında ama bunda 7. Haftadan berı mıde bulantısı kusma kasık agrısı hersey var reflu hepsı farklı oluyor
eminegmssy-18 aslitellioglu_07 bence hiç başlamasın mide bulantın. Ben öyle kötü durumdayım ki eşime asla yaklaşamıyorum kendi yatağıma girince midem bulanıyor. Çok zor bir durum. Keşke herkesin hamileliği mide bulantısız geçse.