NidaEzgi Aynı sıkıntı bende de oldu . Tam 27 hafta 3 günlükken akşam hiç bir şey yoktu bi sancı girdi geçti bi sancı girdi geçti hemen acile gittik benim yatışımı verdiler 2 gece 3 gün hastanede yatırdılar beni bir sürü ilaç serumlar iki kere de ciğer geliştirici iğne yaptılar. Ama canım ben kendi isteğimle çıkmak istedim hastaneden. Çünkü çok araştırdım bu haftalar rahim büyüdükçe ağrı yapıyormuş. Miğden yanıcak ileriye doğru. Suyun açılman yoksa hiç ama hiç telaşlanma. Onlar neden erken doğum diyorlar biliyormusun eğer Allah göstermesin bir şey olursa suç onlara kalır müdehale etmedikleri için . Ben 30+3 oldum bugün karnım ağrıyor arada bunlar olucak şeyler hiç kendini erken doğumum olucak diye endeksleme olabilen durum. Postunu okuduğumda güldüm çünkü aynı haftada aynı şikayeti bende yaşadım. Sen dua et dinlen. Kolay değil içinde bir canlı büyüyor yerini belirliyor organların sıkışmış durumda tabikide kolay olmucak bunlar ağrıda yapıcak böyle düşün ve içini ferah tut. Rabbim hayırlısıyla bi avazda kurtarsın hepimizi inşAllah, geçmiş olsun 😊🙏