Arzu10 Merhaba can anneler karnınız kaçıncı ayda belli oldu bide bir sorum daha olucak ikili tarama testi nasıl oluyor acaba ❤️🤰🏻
Tugce1803 Arzu10 5.ayda yeni belli olmaya başlar İkili tarama testi de ilk ultrasonda burun kemiği ve ense kalınlığına bakılır daha sonra da kan verirsiniz
Birgul Arzu10 benim 13. Haftadan sonra belli oldu ☺️ İkili taramada kan alınıyor ve ultrasonda ense kalınlığı ölçümü falan yapılıyor
Mavita27 Haftada İlk olarak doktorum ultrasonla muayene etti ense kalınlığına felan baktı sonra kan verdim ondan sonra sonuç çıktı ama daha sonucu almaya gidemedim ☺️
Miskokulum35 Mavita27 doktorunu arayabilirsin canım ben öyle yaptım sadece sonucu almak için gelme dedi doktor
Mavita27 Miskokulum35 Aradım ama bilgi vermediler muayene zamanı bilgi vereceğiz dediler. Doktor iki hafta sonra gel hem sonucu alırsın hemde cinsiyet öğrenirsin dedi bende bu hafta gidip öğreneceğim 🙏🏻
Duygularca Mavita27 bazılarında grafik falan çıkıyormuş ikili tarama sonucunda benim sonucumda sadece düşük risk yazıyordu. O yüzden hastaneden hastaneye değişiyor sanırım.