Nagehanla Ohaezgi bende çok kötü mide yanması yaşayanlardanim ve tek çözüm gaviscon surup içmekte buldum. Zaten gebelikte kullanılabiliyor zararsız. Mutlaka evde dursun cekemediginiz durumlarda için. Benim bittiği zaman gece yarısı nöbetçi eczaneye gidip almisligim var.. cunku uyutmuyor o yanma.. Allah yardımcınız olsun
tupmideligebe Naneli sakız çiğne inanılmaz rahatlayacaksın denemediği yöntem kalmadı bu ara deli gibi sakız çiğniyorum :)
Hsrt34 Bende aynı durumdaydım akşamları yemek yiyemez olmuştum doktorum sabahları içmem için pulset hap verdi ve günde 4 kere gaviscon şurup verdi ve hemen rahatladım
Yasminela Ohaezgi gastrite duo diye bi ilaç bugün aldım ve 3 ayın sonunda rahat ettim keşke daha önce alsaymışım araştırıp diye kendime kızıyorum 😊
Zeyypkr Ohaezgi bende de oluyor canım yanıma muz koyuyorum gece muz yiyorum iyi geliyor. Birde akşam yemeğini geç saatte yeme yatmadan önce ağır hiç bi şey yeme sadece meyve ye. Ben biraz ona dikkat ediyorum azaldı her gün olmuyor. Doktorum ilaç önerdi ama almadım geçmezse alırım diye.
Ohaezgi Zeyypkr artık o kadar çok ynıto ki herseyi deniyorum geç yemiyorum asitli kafeinli şeyler tüketmitorum ekşi özellikle tuzlu yemiyorum hani sırf yanmasın diye ama yinede yanıyo 😔 dün gece yana yana kavruldu artık en son kusturdu afedersiniz sonra rahatladım
Hnfmhmt Valla bende ağlıyodum mide koruyucu nexium diye bi ilaç verdi doktorum o zamndır hiç yanmıyo çok şükğr ama danısın doktorunuza herkese vermiyolar bu ilacı
NurTekmile Ohaezgi diyetisyen bana mide yanmasına süt yerine yogurt veya ayran tercih edersen daha iyi olur dedi
Bebek-geliyor Ohaezgi salatalık, badem, karanfil çiğnemek, laktozsuz süt denediklerim. Doktor gaviscon verdi ama geçirmedi. Rennie çiğneme tableti kullanıyorum ama en güzel salatalık geçirdi çok hafifletti. Ve kabuğu soyulmuş yeşil ekşi elma 🍏 yoğurt
Bebek-geliyor Ohaezgi gebelik başından beri aynı derdi çekiyorum bazen su içsem yanıyor hep alev alev 🔥 boğazıma kadar yatırmıyor yastığınızı yüksek tutun geceleri rahat edersiniz. Çiğneme tableti ve salatalık tek kurtarıcım biraz olsun hafifletiyor. Salçayı azalttım yemeklerden ve baharatlı yemiyorum. İnşallah faydası olur sizede.
Btl3407 Ohaezgi kesinlikkkkle zencefil Ilık bir bardak suya 1 tatlı kaşığı koyup bal veya da şeker ile de tatlandırıp içebilirsin kesinlikle mükemmel etkisini hemen görürsün
Zeyypkr Ohaezgi evet maalesef çok zor oluyor çok iyi anlıyorum sizi :/ dayanıcaz geçecek bu zorlandığımız günlerde. Bende hiç istifra etmezdim bugün aniden midem bulandı 33+4 deyim istifra ettim. Ara ara böyle şeyler oluyor demek ki bebeklerimiz sağlıklı olsunda 🤲🏻 Miden de çok zorlarsa ilaç kullan canım doktoruna danışıp. 🌸