Duygus97 bebeğe birebir müdahale edilmiyo zaten de alınacak önlemler olduğunda veya anne karnında ani ölüm riskleri taşıdığında takibe alınıyosun ona göre erken doğum kararı alınıyo mesela..benim rahimde direnç çıktı bebeği besleyen damarlarda sorun
vardı ve hemen kan sulandırıcı kullanmam söylendi ve o ilaç sayesinde yavaş ta olsa ilerleme kat edebildik ..yeme içme konusunda doktor liste yaptı ,damarları besleyen genişleten pozisyonlar önerdi, çalışan biriyim iki ay yatış verdi bana evde,beden yorulup damarlar iyice daralmasın diye mesela..ve erken doğum yapacağımı belirtti en başından alınacak tüm önlemleri detayıyla anlattı bende her ay oluşan ekstra risklere önlemler aldım doktorun önerisiyle..yani ona uydum çok şükür yaşama tutunacak kadar gelişti yavrum..normal ultrasona girdiğim doktorlar umutsuzdu hep nereye gitsem herşeye hazırlıklı ol bebeğin çok geride gelişmiyo her an karnında ölebilir dedi durdular.. her hafta sıkı takip edildim son iki ay iki güne bi detaylıya girdim ona göre artık almalıyız denildi..yani normal ultrason cihazlarında bu tarz riskler tespit edilemiyor ve bu yüzden alınacak önlemleri de harcamış oluyoruz..her kadında olan sorunlar değil bunlar ama Allah korusun d bi sıkıntın varsa tespit edilir önlemler ona göre alınır..