141144 15 haftalık oldu bebeğim süt, yumurta, ceviz hiç yemedim midem hala çok bulanıyor bişey yiyemiyorum benim gibi olan var mı
Haticebrarim 141144 bende 14 haftaligim canım 4 kilo verdim hala da veriyorum yiyemiyorum hiçbişey ne görsem midem bulaniyo
Mi124 141144 ben tv de gördüğüm yemeklerden bile kusuyordum canım kendi tükürüğümü bile yutamıyorudm çok şükür 16 haftaya girdim gireli herşey durmuştu inşallah sizdede durur
Suzey 141144 düzelirsin cnm 4. Ayda ister istemez iştah açılıyor hemde öyle böyle degil midenin bulanmaması için mideni kötü etmiycek yiyecekler ye blki bulantıların durur peki bulantı ilacı kullanıyormsn
Annem1 141144 hiç korkma derim. Yiyebildiğin kadar ye. Aynı şeyi bana da soylediler. Ben 6 aya kadar tek yemek 6aydan sonra sadece 3 çeşit yemek yiyebildim. Oyle ne düzgün meyve badem pekmez falan yiyemedim. Başlarda meyveyi iyi yiyordum ama ceviz fundıkda sonra mide agrısından bulantıdan sonra çekilmez oldu. 6.haftada başladı bulantım. Hafiflese de doğuma kadar taki. Erken doğum yaptım ama bebeğim şuan gayet iyi şükür
141144 Suzey zofer kullanıyorum 7. Haftadan beri ama mide bulantım hep var birkaç kere denedim içmediğim zaman içtiğim suyu bile çıkarıyorum
Suzey 141144 ilacını degiştir blki zofer iyi gelmiyordur bana zofer cok agır gldi mesela. dramamine kullanıyorum daha iyi ama yinede dpktorunuza danışın
Meltem_1990 141144 Serum Taktır Zoferi İçine Katip Çok İyi Gelir Benim Doktorum Yazmıştı Vucudunda Sulanır
Aysemmmmm 8 haftalıgim ve mide bulantısindan kimildayamiyorum bile ama zorlada olsa yemeye çalışıyorum
141144 ogretmmenanne denedim ama faydasını görmedim o yüzden zofer verdi doktorum bununda pek faydası olduğu söylenemez
141144 Suzey doktoruma iyi gelmediğini söyledim en ağır ilacı kullanıyosun diğerleri hiç iyi gelmez sana dedi ama söylicem ilacın ismini gittiğimde
ogretmmenanne 141144 prilama yatmadan 2 kere ile başlıyorsun eğer işe yaramazsa gün içinde 1 kez daha yine deam ediyorsa bulantı gün içinde 2 kexz içerek günde toplam 4 tane içebiliyorsun. Prospektüste yazıyordu. Yatmadan 2 yetmişti bana. Oldukça güçlü bi ilaç aslında. Bi süre kullandınız mı?
Sibelezgi ogretmmenanne ben 25.haftadayim.bana cok iyi geldi prilam gece 1 tane yetiyor.ben onceden hamile kalirsam 9 ay yatardim bulantidan kesin diyordum beni bu ilac kurtardi istahimda gayet acik yoksa hayatta beslenemezdim
hanibazen Sibelezgi kaçıncı haftaya kadar kıllanmanıza izin verdi sordunuz mu? Ben 16dayım midem hala kötü ama artık kullanılmaz diye kesti ilacı ilk trimestere geri döndüm resmen :(
ogretmmenanne Sibelezgi ben de gece 2 kullandım hep 16da teke düşürüp 17de bıraktım ama onu kullanana kadar berbattım. Asla beslenme yoktu 8 kilo verdim. Beni hayata döndürdü 17de buraktım şimdi 29 haftalığız bi zararını gördüm aksine sayesinde beslenebildim
ogretmmenanne hanibazen ilk kez duyuyorum sonuna kadar kullananlar var ben 17de azaltarak bıraktım ama devam eden çok araştırın bence
Sibelezgi ogretmmenanne bende 25 ama birakamadim denedim kotu oldum arada deneme yapiyorum kendime 2 gun icmedim kusmaya basladim.bugunlerdede agirlaastim halsizlik hafif uyku hali bas donmem.oncesinds gayet iyyidim artik basliyor sanirim sinyal vermeye basladi vucut 😊