Girlyyy Bebeğim doğmadan eşyalarını yıkayayım dedim ve içine karışan sarı bir mendil bütünzıbınları sararttı, bana yardımcı olabilir misiniz ne yapmalıyım😢
Jdiebsh Girlyyy aspirin alın hepsıne tek tek sıkın atın makınaya yarım saat bekledıkten sonra çalıştırın ben beyazlılarıma oyle yapıyorum
haticeD08 Girlyyy Benim de oğlumdan kalan eşyalarım aynı durumda. İkinci bebiş için kosla leke çıkarıcı ile çıkaracağım sonra 90’da yıkacağım. Bir de deterjansız yıkayacağım öyle düşünüyorum fikrim değişmezse doğuma kadar. Daha iyi bir fikir çıkarsa burdan benim de çok işime yarar🙏
mervery Jdiebsh bunlar bebek kıyafeti yahu deterjan bile kullanılmamalı diyolar. Siz aspirin diyorsunuz
Girlyyy mervery Mlkrfk deneyeyim bi beyaz sabunu😞üzüldüm daha giymeden böyle olunca az da değil bir sürü zıbın alt üst hepsi beyazdı
Buketkucuk Girlyyy bembeyazlar ise üzerlerinde renk yoksa direkt çamaşır suyuna yatırmanı öneririm hemen beyazlar ama üzerlerinde renk varsa beyaz sabuna falan yatırabilirsin ya da bunun için ürünler var onlardan alabilirsin canım
Eliiiiiiffff Girlyyy bende eşimin beyazlılarına öyle yapmıştım. Temizlik için bi bayan geliyordu o önce bi tekrar yıkadı normal sonra beyaz sabunu rendeleyip onu eritti ocakta öyle yıkadı sonra bi daha yıkadı mı hatırlamıyorum ama bembeyazdı bende siyah pantolon unutmuştum makina da grileşmişti bembeyaz oldu
Buketkucuk _anne ben hamilesin sandım kuzucum doğuma daha vardır birdaha yıkar kokusunu giderirsin diye düşündüm ama bebiş geldiyse sakın çamaşır suyuna bulaşma tabii🙃
Mlkrfk Girlyyy beyaz sabunu rendeleyip ocakta kaynatın. Beyazlaşacaktır. Asla kimyasal deterjan çamaşır suyu vs kullanmayın bebek için çok sakıncalı. Alerjin madde olabilir bebeğin cildine karşı
neslihann87 Girlyyy kosla ben onunla nerdeyse siyah olan hırkamı 1 gece koslada beklettim tamamen eski rengine dönmüştü