Dilanhazarbebek07 Başıma geldi burda okumuştum korkmuştum gerçekten insanın korktuğu şey başına gelirmiş.. 38+1 gebeyim normal doğum olmadan yandık iyi mi şükür ki dikişlik bisi yok dedi doktor
Beker Dilanhazarbebek07 kuzenimde de olmuştu geçmiş olsun 🙏 ay bende korkuyorum bu hafta içi gidicem ağdaya ama bacağımı bile kaşıyınca hep yara oluyor sanırım çok hassas cildiniz ne olacak bilmiyorum
Dilanhazarbebek07 Kertenkelemiz genital bölge ağda yaparken dudak tarafında yırtılma oldu kanama oldu doktor krem verdi
Dilanhazarbebek07 Beker teşekkür ederim.. yarayı hiç sormayın zaten ayaklarım bacaklarım kan revan içinde kaldı bu hamileliğimde Allah yardımcımız olsun
Kertenkelemiz Dilanhazarbebek07 ayy çok geçmiş olsun. Bende traş bıçağı ile göremediğiniz için yanlışlıkla kestiniz sandım
Dilanhazarbebek07 Miskokulum35 çok teşekkür ederim ben kendim yaptım akılsız başım burdan arkadaşlara dikkat olması için bu postu açmak istedim
Dilanhazarbebek07 Kertenkelemiz teşekkür ederim ağda yaparken oldu maalesef zaten normalde kuaföre giderdim randevum var die evde yapmaya mecbur kaldim