Snmozlem Handeaslan39 Şuanda bir sıkıntım yok halsizlik dışında. Mide bulantım falanda henüz yok 🙊 çarşamba günü kalp atışları için gidicez. Bakalım inşallah sorunsuz atlatırız. Sizde durumlar neler 🤒
Handeaslan39 Snmozlem inşallah kuzum Allah gönlüne göre versin inşallah 😍🙂 biz 7+4 haftalıktı duyduk kalp atışını çok şükür midem yanıyor ekşi ekşi oluyor bazen birde basım hafif agrı var dönüyor 😟😟
Snmozlem Handeaslan39 baş ağrısı evet 2 gündür bende de var. Şuan daha yeni geçti yavaş yavaş. Doktora sordum minoset veya parol içebilirsin dedi. Ama normalde de geçirmediği için o ilaçlar hiç içmedim o yüzden.
Vitaminimm Snmozlem bebeğinin görüntüsü bir gece de bak nasıl değişiyor şok oldum görünce daha neler görücez bakalım😍
Vitaminimm Handeaslan39 ama senin 2. Gebelik dimi 😍 Rabbim gönlüne göre versin inşallah gerçi evlat evlattır 2 si de aynı heyecanı duyguları yaşatıyordur herhalde 🤗
Mucizem Vitaminimm maalesef daha önce iki düşük yaşadım 😔 bu üçüncü gebeliğim Allah’ın izniyle inşallah bu sefer dualarım kabul olur 🙏🏼
Vitaminimm Mucizem üzüldüm inşallah bu sefer kavuşursunuz yavrunuza Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah 🙏🏼🙏🏼 Hepimize sağlıklı huzurlu hamilelikler nasip etsin 😘
Mucizem Vitaminimm amin çok teşekkür ederim hamilenin hamileye duası geçermiş tüm hamişler dualarımdasınız 😍
Vitaminimm Mucizem amin amin güzel düşünelim güzel olsun herşey hayaller gerçek gerçekler hayal gibi gelsin biran önce inşallah 😍🙏🏼😘