Kizlar merhaba 🙋🏻♀️21.12.2020 saat 11:45de gelen mucizem 🙏 bunu yazmam tek sebebi benim gibi korkan devamli aglayan ne yasicagini bilmeyen korkudan bebeginin heyecanina kapilayanlar icin. 38+5 de dogum yaptim
ve 34. Haftada vucut kasimtilarim icin doktor sezeryan istedi(dogum olmadan kasinti gecmezmis ve bebege zararı olabilirmis)
Neyse asil meseleye gelelim 🙄 ölesiye korkan biriydim dogumdan hamilelikten bebegimin icimde haraket etmesinden bile.herseyi aştım ama dogum gununun gecesi artik aglamalarim basladi. Herseyi almis taksiye binerken kardesime ‘kacamayiz dimi ‘ diye sordugumu hatirliyorum. Bana gore dogum olumun farkli cesidiydi. İkisinden de kaçamıyorsun ikisini de yolda bile olsan dunyanin obur ucuna da gitsen yasiyorsun.
hastaneye geldigimde iyice korkmaya basladim ve beni once nstye aldilar. Sonra ameliyat elbisemi verdiler giymemi istediler. Sonrada serumum takildi. Ve biz zamani beklemeye basladik. Veee zaman geldi catti. Hemsire elinde tekerlekli sandalyeyle geldiginde aglamaya basladim. Buz kestim titredim terledim. Ameliyathaneye girerken esimde bende ailemde cok kotu olduk. Sonra da ameliyathanede yanima 3-4 tane hemsire ve ebe karisimi insanlar geldi. Asiri guler yuzlu asiri sevecen. Ve anestezi uzmani. Anestezi uzmani ve basinizda duran hemsirenin gercekten iyi olmasi lazimmis hep soylerdide yasayinca bende anladim. Bana belden igne yapana kadar herseyi anlatti hic korkutmadi beni ve yattim masaya. Bu sefer ayaklarimda yanma vucudumda uyusma derken migde bulantisi basladi. Derin ve yavas nefes alip vermeye basladim ve doktorum geldi. Ellerim ayaklarim bagli. Ayaklarim tas gibi oldu. Doktorum oturdu onume ve konusmaya basladi. Kimse ameliyathanede salak salak seyler konusmadi ben hic acaba ne diyorlar demedim cok gundelik konular hic ilgimi cekmeyen seyler ben dua ediyorum tabi devamli. Bu esnada doktorum korkma ustten asagi bebegi iticem oyle basliycaz dedi.. tamam dedim. Ama bir baktim oglum agliyor ♥️😍 bana hicbirsey göstermeden belli etmeden dogumum olmus bile 😍 hemen gostermedilerde. Cunku ben kanli gormekten de cok korkuyordum icten ice. Sildiler yuzunu gozunu bana sadece izlettiler 😍 sonrada sarip yesil beze getirdiler koynuma ♥️ Hayatimin en guzel ani 😍 en korku dolu ve en muhtesem♥️ Sonra aldilar ve giydirmeye goturduler. Bana tabi yine ilac verildi ve dikilmeye basladim. Basladigimi tek anladigim sey makas sesi. Yani ben dokunmalari bile hissetmedim. Hic gormedim.
10 dk de dikilmem surdu ve sonra da ben ciktim
simdi gelelim agrilara… hala hastanedeyim tabi. Geldiğimde hicbirsey hissetmiyorum ama bebegim yanımda ♥️ Sonra yavas yavas karnimda yanma ve agri basladi. Hemsire hemen igne vurdu. Sonra ayaklarim zamanla karincalanmaya basladi. Su an hala agrim var. Malesef ama gercek.
Ama onca agrin varken bebeginin emmesi icin gerekirse karnina bile koyuyorsun ki ayagiyla tekmeledigi oldu ama yinede emzirmeyi birakmadim. Simdi minigim uyuyor bana antibiyotik verildi deli gibi uykum var ama onu izlemekten uyuyamiyorum
cok uzun oldu farkindayim. Ama benim gibi olanlar ilk dogumu olanlar ne yasicagini bilmeyenler icin yaziyorum. Korkutucu stresli evet kesinlikle hala katiliyorum. Ama korkuldugi kadar degil acisi anlatilan kadar cok degil. Ozellikle sonda konusu tamamen hissetmedigim birsey ♥️
simdi Allahim butun dogum yapicaklara yardim etsin yanında olsun cok dua ettim cok namaz kildim cok korktum ama Allahima bin sukur hep yanimdaydi hicbir sorun yasamadim ♥️ ALLAHİM HEPİMİZİN YANİNDA OLSUN