Zhrblt Kızlar günde 3 4 kere hıçkırığa kapılıyorum ve mide yanmamda başladı 17. Haftamızdayız. İkisi birde pek fena oluyo önerisi olan var mı neden olur biz gibi bu durumu yaşayan var mı
Melosss_4433 Zhrblt bende 17 haftalığım aynı şikayetlerim var sanki içimden ejderha çıkacak gibi hiçkırık olunca tıkıyor beni oda
NefesDeniz Zhrblt Ben 21.haftadayım mide yanmalarım başladı azar azar ama doktorum rahatlıkla rennie kullanabileceğimi söyledi. Yanmam olduğunda hemen alıyorum bir tane baya iyi geliyor.
threestar Zhrblt 29. haftadayım hala midem yanıyor ve hıckırık oluyor mide problemleri bebek doğana kadar sürecek gibi🥺
Eliiiiiiffff Melosss_4433 bende aynı o şekildeyim aniden bi oluyor böyle midem çıkacak gibi dışardan Bile çok garip bi ses oluyor diye rahatsız oluyorum hatta birilerinin yanında 🙈
bsripk92 35 haftalık hamileyim ağzımdan alev çıkacak gibi hala midem yanıyor çok fazla ilaç kullanmak istemediğim için içim dışım süt oldu bide normal sütte içermiyorum içim laktosuz dışında en azından anlık kesiyor yanmayı mide yanması çok zor kızlar 😔
2bebisim Kızlar mide yanması icin sakız cignemenizi tavsiye ederim. 34.haftamdayim bende cok ise yarıyor.