Duamm Kızlar gögsümüz çatlarmı bir haftadır 2sindede cizgi halinde morluk görüyorum çatlayan arkadaşlar varsa ne kullandınız😊
Fidashka Evet gun gunden daha fazla catliyor.Ilk baslarda catlak oldugunu anlamiyordum kirmizi ince damar gibilerdi megerse catlakmis.Ne kullanirsam kullaniyim onleyemedim olucaksa oluyo malesef
OktayEsenglBa Benim catladi malesef yapicak bisey yok gibi büyüdükçe catladi alıştım o haline kim görecek zaten dert değil benim icin
Zeynepnacar Benim göğüslerim o kadar çatladı ki 😭 göbeğim çatlar diye kremi bolca göbeğime sürüyordum, göğsümün bu kadar çatlayacağını tahmin etmezdim
OktayEsenglBa Zeynepnacar aynen bende göğüsün catladigini ilk defa kendimde gördüm hep göbek bakımı yaptım 31 haftadayım gobektede tek tük çatlak olmaya başladı
Zeynepnacar OktayEsenglBa geçiyormu ki bu mor mor çizgiler ya, bir de kahverengi lekeler oldu mu sendede canım?
OktayEsenglBa Zeynepnacar mor lekeler malesef beyaz renge dönüşüyor belli oluyordur büyük ihtimal Benim yanaklarımda lekeler oldu bide burnumda var onlar geçiyormuş ama Doğumdan sonra
Fidashka Duamm hersey gecsede catlaklar hicbizaman gecmez😓anneminkiler hala duruyo,hicbi care yok malesef