3_prenses_annesi 47zeynep47 annem bana spiralle kalmış 32 yaşındayım:))yani düşük olmuyor sanırım sonra aldırmış spirali
47zeynep47 3_prenses_annesi ama ciddimi çok sevindim çok korkuyorum bu yüzden hala düşük riski devam ediyor dedi doktor
47zeynep47 3_prenses_annesi doğum.falanda rahat olmuş ama benim spiral tam olması gereken yerde yeri değişmemiş bu 100 1 ihtimali olan bir olasılık mis öyle gebelik olusmuyormus normalde
47zeynep47 Dilek1996 ay gercektenmi nasıl geçti spiral ile hamilelik spiral daha yerinde mi yoksa cektinizmi ilaç kullandınız mı düşük riskine karsi
Dilek1996 47zeynep47 benimkini ilk muayenede çekti doktor ama çektiğinde düşük olabileceğini söyledi doktor şükür bir şey olmadı bebeğime
Dilek1996 47zeynep47 senin ki kaç aylık ki eğer genellikle hamilelik yeniyse çekmeyi oneriyolar eğer imkanın varsa başka doktora da görün derim
47zeynep47 Dilek1996 Dilek1996 gittim zaten üç doktora gittim.ozelede gittim ama hepsi ereken çekilince düşük riski daah çok diyorlar şimdi 8 haftayim ama 3 hafta önce öğrendim ve bu korkudan bilemiyorum ne yapicam
47zeynep47 Dilek1996 ha bende konusucam gittiğimde bakalım 3 hafta sonra randevum var eğer sorun olmazssa bırakırım belki çünkü çekeyim.dersem bebeğime birşey olursa kendimi suclarim