6217 https://imgyukle.com/i/aolXIS Kızlar böyle kapı süsü yaptıranınız varmı sizce yaptırayımmı 160 tlmiş fiyatı pahalımı ?
paradiseeeeee 6217 bende çok beğeniyorum bunu çok şık kibar duruyor imkanın varsa yaptır sonra cocgun kapısına da asarsın
KubosM 6217 Canım ben bunun benzerini takı yastığıyla beraber 180 liraya yaptırdım. instagramdan masal perisi bebeğim bakabilirsin 😊
6217 paradiseeeeee bende beğeniyorum eksikleri tamamlandı artık böyle eksta şeylere yönelmeye başaldım bu çocuk doğmadan böyle alınıyorsa herşey doğumca naparım allah bilir :))
Ezel_hazel KubosM bende oradan yaptırdım ama süsü biraz özensiz buldum her yerden yapışkanlari uzuyor arkasındaki pil doğru düzgün takılmamış çıkıktı. Arkasındaki takma yeri elime aldığım an koptu.
Sakel28 KubosM bende bu sayfadan bulutlu modeli ve takı yastığı yaptırdım çok güzel internet siteside var ben siteden sipariş vermiştim 😇 @6217
Dr0607 6217 bende yaptırıyorum canım kargo ücretiyle beraber 160 TL’ye hem takı yastığı hem kapı süsü ledli olarak bende çok beğeniyorum çok hoş dolu dolu duruyor ☺️
Busraafth 6217 istagramda şeker shop diye bı sayfa var yastıkla birlikte bu fiyata yakın oraya bak derim