HULYA0693 Kızlar malum bebek kıyafetleri almış başını gitmiş 🙄 en uygun ve kalitesi güzel bildiğiniz site varmıdır bide neler aldınız kızlar kaçar tane aldınız fikir olsun 😊
DiplomaliEvHanimi HULYA0693 enucuzbebekmarket.com harika bol cesit urunler var hem uygun hem kaliteli bn aliaverisimin %,90 ini ordan yaptim hemende geldi
Balonnnnn HULYA0693 8 tane zıbın aldım BİM’e gelmişti çok güzel pamuklu bayağı uygundu. Müslin bez aldım. İlk oğlumdan bir sürü kıyafet var zaten . Bi de 0-3 ay takım aldım . Hastane çıkışı alacağım ileride şimdilik bu kadar. 😊
HULYA0693 DiplomaliEvHanimi canım onu duydum ama almadım bişey olmazsa ordan alırım bişeyler bakayım da sağolasın 😊
HULYA0693 Balonnnnn ay cnm seninde mi ikinci 😁 benimde ikinci Buda oğlan benimde evde Vardı ama geçen çıkarttım baya kötü olanları attım genede alıcam bişeyler 😊
Kbradnmz HULYA0693 yeni gördüm ya kusura bakma. Güzel ben beğendim takımlarının kalitesini. Önlük çok iyi çıkmadı ama genel.olarak iyiydi.
Burcuclk Ortmenanne16 çok tşk ederim aldınız yani sayfadan memnun musunız yıkadığında renk falan solmuyor değil mi ?
[silindi] annepanda ilkim bebe cok pahalı bence neyi beğensem 03 ay yazıyo ama fiyatlar 12 24 ay gibi
Ortmenanne16 Burcuclk henüz yikamadim yarın yikayacagim bebeğimin eşyalarını ama kalite olarak bana çok iyi geldiler iletişimde baya iyiydi
063806 HULYA0693 Ben koton ve lcw den online alıyorum ikisinden de memnunum.kaliteleride çok güzel kapıda ödeme de var,bugün koton ürünlerim geldi çok beğendim 😍
[silindi] 063806 lcwyı bende sevdim ama alanlar hiç esnek degil nası yenidoğan fln yazıyorlar sizce nasıl kalitesi kumaşı
Burcuclk Ortmenanne16 yıkadıktan sonra bilgi verirseniz çok sevinirim. Fiyatlar çok yüksek siteye baktım gayet iyi fiyatları ♥️
Ortmenanne16 Burcuclk selam. Ben eşyaları yıkadım bugün ne çekme ne solma hiç bişi olmadı 30 da yıkadım ütüledim mis gibi.