Rabis93 dilaraRecep benim kocam çilek diye tutturdu da zor vazgeçirdim dalga geçerler kızınla okulda seni yerim diye gülerler dedim 😀öyle caydı 😀
dilaraRecep Rabis93 ahahaha seni yerimmm harbi derlerde he 😂😂😂😂 oo erkekler güzel laf atar kız iyi ki vazgeçirmissin
Rabis93 dilaraRecep aynen öyle çilek de öyle bir meyve ki doğru dürüst sevmeyeni yok herkes seviyor genelde😀sonra mısra ismini düşündük dah cinsiyeti belli olmadan mısra demeye başladık mısra oldu adı.laf arasında bebek çocuk diyince bile kızıyor mısra de adı mı yok diyor 😂 erkekler bir cins 😂
crescent_ dilaraRecep ya elma gene iyiymiş ama ben bir kıyafet satan sitede verilmiş siparişlerden birinin üzerinde Sükse Nur gördüm. Hala kendime gelemedim 😂🙈
crescent_ ben bu değişik isimleri genelde türkmen kardeşlerimizde duydum. sohbet, maksat, ayna, nâr-ı gül (bu güzelmiş ama) gibi gibi isimlerdi.. komşum var mesela şu an, adı ayna..
Mavi87 dilaraRecep hahahaa elma mı. Ya yazık çocuğa. İş ortamı da düşünsenize Merhaba elma hanım, yada elma bey. İki isim koysunlar bence ekşi elma yakışır 😂
sagsbry dilaraRecep elmas olacakmış sanki.. o sonda ki "s"harfini koymayı unutmuşlar 🤦🏼♀️ başka bir açıklaması olamaz heralde 🤭