yusufbebekk447 Bebeğin kıyafetlerini koymak için şifonyer mi yoksa dolap mı iyi olur internetten aldığınız bir yer var mı kullanışlı dediğiniz ?
aylinsss yusufbebekk447 kesinlikle şifoniyer zaten minicik herşeyi ilerde şifoniyere ek bir gardrop alırsınız mis gibi
Ahsennurrrr yusufbebekk447 sifonyer tabiki canım zaten kırk parçayı bir araya kou yer bile kaplamiyor minikler diye
Gigy yusufbebekk447 ikeanin bol çekmeceli olan sifonyerini düşünüyorum ben sade ve şık ,bebek odası takımı tarzı dolapları sevemiyorum bir türlü 😁ilerde zaten fikrimiz tarzımız değişecek ,bebiş de büyüyecek onun tarzına göre yaparım diye düşünüyorum
aylinsss Gigy bende ikea hemnes aldım sekiz çekmeceli çok da memmunum evlenene kadar kullanır o derece her yaşa hitap eden bir model zaten o bebek odası süslü püslü pembe mavi vs oda takımlarını bende sevmiyorum ikeadan herşeyi kendim kombinledim
Gigy aylinsss kesinlikle katılıyorum ,kullanislik pratik ,uzun süreli şeyler lazım diye düşünüyorum 🤩
ssnnmmm yusufbebekk447 iki kapaklı dolap aldım ben tek taraf askı diğer taraf raf raf altındada 2çekmece var şifonyerde askı olmadığı için tercih etmedim ben
Beyzan yusufbebekk447 oğlum var benim 2 yaşına girecek 4 çekmeceli eni.genis bir şifonyer kullandım hep. Ama kız için elbise vs aşmak gerekebilirdi. Şimdi yeni yeni oglusm dolap alma ihtiyacı doğdu çünkü sığmıyor eşyalarin ebati büyüdükce
Madeleine yusufbebekk447 bence dolap! Benim yerim olmadığı için 6 çekmeceli bi şifonyer aldım. Ama montlarını kendi dolabıma asıyorum ve yer kaplayan bebek bezlerini, battaniyeleri filan koyacak yer bulamıyorum. Halbuki dolap alabilseydim hepsini tek yere koyardım😏 yerin varsa 2 kapılı küçük bi dolap işini görür
svmm yusufbebekk447 benim evim 2+1 bir odam boştu evlendiğim zaman baza ve dolap almıştım misafir odası gibi şimdi bebeğimin oldu dolap kullanışlı ben memnunum yani