Burcuu3761 Ebru2403 en az 3 🙂 çay vs hiç sevmem o yüzden genelde yemeklerde otururken kahvaltıda hep su 😃
Thutik Ebru2403 eskiden 4-4,5 litre içerdim. Şimdi çayı kahveyi kesince 5-6 litreyi buluyor ama sağlıksız olduğu için bu kadarı azaltmaya çalışıyorum
Gzmrt Doktorum en az 3 litre su içmen gerekiyor 3 ten az içiyorsan sakın bi yerim ağrıyor deme demişti bende büyük 750ml bardaklar ile 3 lt tamamlamıyorum cok önemli su içmek dikkat edilmesi lazım 🧘🏽♀️
Ebru2403 Serene001 ben 1 buçuk içmeme rağmen lavabodan çıkamıyorum siz ne yapıyorsunuz zor olmuyormu 🤭
Serene001 Ebru2403 zor gece bile sürekli wcdeyim 2 saatte bi Kalkıyorum hem bebeğim için kendimi gece uyanmaya alıştrmış oluyorum 🥰🥰
eylmylk Ebru2403 sabah d vitamini ve demir hapı içiyorum bir de omega. İlaçları içerken bol bol su içiyorum. 1.5 litrelik bi şişe aldım 3 4e kadar bitirmeye çalışıyorum sonrası artık ne olursa😊 böyle hesap edip yanıma almazsam suyu bardak bardak ben de içemiyorum
mommy_bee 1,5 ile basladım ama doktorum en az 2 icmelisin dedi. Su icmekten tiksindim normalde de hic icmezdim. En az 2 iciyorum gece uyanınca bile iciyorum. Hamilelik bitse emzirmesi var. Suya devam..
Yeapp En az 2 en fazla 3.5 normalde de susuz yapamam zaten ee hamilelikte ekstra önemli su biliyorsunuz 🤗
EMerve Drf Eskiden ben de içemiyordum ama inanın vücut alışıyor. ☺️1.5 litrelik cam sürahiye doldurup önünüze koyun. İkindi vaktine kadar 1 sürahi sonrasında 2. sürahi. Toplam 3 litre. Ben son 2 bardağımı limon sıkarak içiyorum. Pipet kullanıyorum daha çabuk bitiyor.🤭
Nundiyebiri Ebru2403 Ebru2403 galiba nekor bende 5 e yakın içiyorum insanlar garip garip bakıyor bana 😁
tubiii0106 Ebru2403 3 e tamamliyorum suyum azalmsti knedime 600 ml lik bardak aldm sayiyorm tam 3 e tamamlamaya calisiyorum