Merhabalar arkadaşlar 20+6 hamileyim 4 bebek kaybım var 5.ye hamileyim.Kayıplarım erken haftalarda en fazla 8haftalıkken.Kaybetmekten ne kadar korktugumu anlatamama gerek yok sanırım beni anlarsınız 😞 Neyse bikaç gündür midem ağrıyordu doktorumu aradım birazda kasık ağrım var dedim kii kasık ağrılarım genelde hep ara ara olurdu yeni bişey değil yani.yarın gel dedi zaten detaylı ultrason için gitcektik.ama doktor rahim ağzımın 25mm sınırda oldugunu yarın serklaj olmam gerektiğini söyledi detaylıya bakmadı bile ve sabaha operasyon dedi.çıkıp bikaç saat sonra başka doktora gittim.doktor 38mm ölçtü bir sıkıntı yok dedi.tekrar kendi doktoruma gidip özür dileyerek anlattım bir yanlışlık olmuş olabilir mi diye ona güvendiğimi ama korktugumuda anlattım çok kibarca.ama tekrar bakmadı bile eminim dedi.kafamız tekrar karıştı ve 3. Doktora gittik ve oda 39.5 ölçtü ve bir sıkıntı olmadıgını söyledi.serklajında 12 13haftalarda yapıldıgını.ve gerek olmadıgını söyledi.yani o kadar karışığım ki operasyonu iptal ettirdim arayıp ama hala içimde korku var ve sanırım hep olacak😕sizde yaşadınız mı iyi yapmış mıyım sizcede😒