MuratveKubra Sisi bir oğlum var adı Ömer Asaf şimdi bir tane daha oğlum olacak İNŞAALLAH HAYIRLISI ile onun adı da Emir Agâh olacak İNŞAALLAH HAYIRLISI ile 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Zeynep-aa Sisi aysima Büşra güzel erkek isimleri de guzel 😊rabbbım sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah. 🤲 Bizim kızımız olacak beyza koyacagızz ınsallah 🧚♀️
Yeliz_yeliz Serene001 benimde erkek ve eltimij oglu kuzey amcasi illa oda gubey olsun diyo ama icimede sinmiyo sanki
Serene001 Yeliz_yeliz kuzey ismi çok Güney ismi az 💙 Bn çok sevdim kuzey soğuk Güney sıcak içimi ısıtıyor🥰
Gulsah54 Sisi benim 3. Gebeligim iki oglandan sonra kızım olcak ogluslarimn adi 1. Mustafa emir 2. Ali erdem kiza karar veremedm henuz esim asmin dedi ben zumra ismini düşündüm bakalim hayirlisiyla dogsunda
Didi6 Gulsah54 Zümra ismini iyi araştır canım https://bebegimeisim.blogspot.com/2018/01/zumra-isminin-gercek-anlam-ne-kotu.html?m=1
Sisi Gulsah54 ben de zümra diyorum daha bi hoşuma gitti 😇 sağlıkla gelsin inşallah 2 oğlandan sonra kız çok kıymetli olur😊❤️
Buketkucuk Sisi Savaşçı, mücadeleci anlamına geliyor. Eski zamanlar da da akşam yıldızı ve en güzel kadın anlamına gelirmiş💖
Angels-35 Sisi o isimler o kadar çok değişiyor ki ben cinsiyeti öğrendikten sonra kızıma bir isim listesi yapmıştım çok beğendiğim isimler de vardı içinde ama şu an da bambaşka hiç aklımızda olmayan bir isme karar verdik 🙈 doguma kadar değişmezse tabi
Sisi Angels-35 ya ama ben karar verirsem değiştirmiyorım kzııma hamileyken isme karat verdim öyle de kaldı değiştirmedim😇 içime sinmesi önemli
Angels-35 Sisi biz öğrendiğimizden beri sürekli değiştiriyoruz ilk çocuğumuz 🙈 bir türlü karar veremedik