haticeD08 Merhaba sevgili anneler. İkinci bebeğimi bekliyorum. İlki normaldi dikiş yerim acımıyor ama hissediyorum orada olduğunu lavaboda falan. Doğumda nasıl olur en çok bu kafama takılıyor tekrar bir açılma falan olmaz dimi? Siz nasıl hissettiniz?
Elfffcnnn28 haticeD08 ben de ikinciye hamileyim suan büyük 13 aylık aralarında 16 ay oluyo bakalim neler olucak🤣
ikiiPrensensAnnesi haticeD08 bnmki bitane şubat 2016 dgeri haziran 2017 ama dikişimde sorun çıkmadı ikiside normal oldu çok şükür
Melike145334 haticeD08 bennn varım büyük oğlum iki yaşındayken 2. Oğlumu aldım kucağıma ve çok az bır kesi attılar ama sıkış yerlerı hâlâ elıne gelır şiş gibi değişik
haticeD08 Elfffcnnn28 Bizim de 19 ay olacak aralarında sizin 3 ay falan kalmış o zaman doğuma dimi benim oğlum da 13 aylık şu an 😊
haticeD08 ikiiPrensensAnnesi Oh ne güzel darısı bizlere inşallah. Her şeyi geçtim onu düşünüp duruyorum inanın ya dikişim açılırsa doğum esnasında falan diye🙈
haticeD08 Elfffcnnn28 Süreç nasıl geçti emiyor muydu ilk bebeğiniz? Ben yeni bıraktırıyorum ama içim gidiyor. Hiç içime sinmiyor ama mecburum ilaç kullanıyorum yoksa bulantıdan duramıyorum. Her bakımdan zor geçti benim bu dönemim 🥺
Aslanlarim Benim ki tam tersi 10 sene var arada. 2. Gebeliğim inşallah kolay olur doğumum 10 sene var ama Rabbım büyük
haticeD08 Aslanlarim İnşallah 😊Doğum anı değil de sancısı biraz düşündürüyor beni🙈 Allah kolaylığımızı verir inşallah 😊
Melike145334 haticeD08 hayır çok az kesik attılar ilkınde baya makata kadar kestıkleri için devede kulak kaldı dıyebılırm ikinci dikiş
Elfffcnnn28 haticeD08 büyük oğlum emmedi bir ay benim zoruma belki sonra emzirmeye çalışınca kiyameti koparmaya basladi benimde sütüm kesildi zaten o istemeyince umarim bu emer
ikiiPrensensAnnesi haticeD08 kormayın hiç bişi olmaz Allah’ın izniyle iki haftada hemen hemen iyileşiyo zatn artık bir sene hiç bişi olmaz bnmki aynı yerdn kesi attıp dikmişlerdi şimdi gene öyle olur herhalde
haticeD08 ikiiPrensensAnnesi Bakalım nasıl olacak ikinci daha kolay oluyor ama dimi genel olarak daha hızlı ?