Hilalelma Merhaba hanımlar saçma bir soru ama sormak istiyorum. Ben normalde çay içen bir insan değilim ama hamile kaldım kalalı aşırı derecede çay içiyorum 16+3 hamileyim ve günde 7-8 bardak çiyorum ve demli içiyorum aşırı canım istiyor zararlı mıdır 😑
Asyakuzusu Hilalelma Bende içiyorum. Hep organik beslenmiyoruz ki. O paketlerde neler var neler. Çay onların yanında masum kalır
ysfali06 Hilalelma kafeinden dolayı günde 2 fincandan fazla içmeyin diyorlar 🤷♀️ aman dikkat edin çok içiyorsunuz 😱
Ipek0z Hilalelma 7-8 bardak demli içmek tabi ki yanlış. Benim doktorum 4 çaybardağı içebilirsin açık şekilde demişti. Hem demli hem de çok içiyorsun azaltman gerekiyor
ikizminikler Hilalelma bende de olmuştu aynısı 7-8 çok da demirin vücutta emilmesini engelliyor biraz daha miktarı azaltmaya çalış
tunalimon fatmamrcn bende demlik demlik içerdim aylardır bir bardak bile içmedim midem bulanıyor çaydan
Senacbryk Hilalelma içmemeye çalış kansızlık yapabiliyor ama bende içtim şükür şuan bir sıkıntı yok bir ara acı yiyodum ama normal değil yani insanın canı herşey çekebilir ama açık içmeye çalış
Nilaysare Hilalelma canım gebelikte çay zararlı özellikle de demli çay içersen bi bardak acik içmek lazım kansizlik yapıyor