Ebruusimsekk Kızlar ilk hamileliğim 24+ dayım birçok şeyini aldım ama göğüs pompası göğüs ucu kremi deepend külot gibi şeyler alsam mı bilemedim sizin öneriniz var mı veya kesin al dediğiniz şeyler
alenrenas1 Ebruusimsekk ben gögüs pompası aldım , depend aldım göğüs pedi aldım 😅 bence bunların kesin alınması lazım 😅
Oznuryunus Ebruusimsekk bende ilk digumum olacak depend ve göğüs ucu kremi al canım ama göğüs pompasını ben suaklik gerek duymuyorum doğum yaptığında süt gelmezse alırsın cabim bence
Ydgrshn Ebruusimsekk gogus ucu kremi ve depend kulot bence almalisin hatta kremi dogum yapmadan 1 ay onceden basla kullanmaya ben cok faydasini gordum gogusler cok kotu oluyor ilk baslar pompa da sutun durumuna bagli bebegin emmesine bagli dogumdan sonra alman daha uygun olur
tekbirask156 Ebruusimsekk depend sadece iki adet kullandım . Göğüs pompası ne olur ne olmaz diye bime gelenlerden aldım kiwi marka gayet iyi sagiyor .
Ebruusimsekk tekbirask156 aa kiwiyi bende gördüm de kullanana hiç denk gelmemiştim nasıl memnunmusunuz
Mom046 tekbirask156 Sevindim bu yoruma bende aldım kullanmayınca insan merak ediyor acaba yarar mı diye 😑
Mennu tekbirask156 ayy valla bunu duymak iyi oldu bende aldim ama daha doğum yapmadim. Acaba mi diye düşünüyordum uygun fiyatlı olunca da aldim.
Svdtrk Bende 25. Haftadayim gogus pompasina gerek gormedim suan dogum dan sonra belli olur falan dedi herkes. Gogus ucu kremi aldim lansinoh 40 ml 72 tl ye dusmus trendyol da. Depend de çok almayi düşünüyordum alip memnun olan da cok memnun olmayanda o yuzden e bebek den lohusa pedi aldim 2 paket memmuniyeti fazlaydi. 😊 Indirim var istersen bak dun siparis verdım eksiklerimi sabah kapidaydi çoğu seyi tamamladim sukur gidemeyince online alışveriş mecbur
tekbirask156 Ebruusimsekk göğüs ucu kremi lansinoh bir arkadaşım getirdi gayet iyi sürer sürmez fark etti . Emzirirken de sorun olmuyor
ebrarecem Süt pompası duruma göre sonra belki alırsın belki almazsın kesin lazım birşey değil. Ama göğüs kremi çatlak yara olmadan kullanmanda fayda var. Depend doğum sonrası baya işe yarıyor kanama çok olduğu için ped tutmuyor.
Frutti Ebruusimsekk 20 gün önce doğum yaptım kesinlikle göğüs ucu kremi göğüs kalkanı alın göğüs ucunuz yoksa çok sıkıntı çekersiniz. Benim göğüs uçlarım koptu hâlâ da geçmedi
Frutti Ebruusimsekk göğüs pompası da al ilk başta çok fazla süt gelmiyor göğüs uçların açılmıyor sağa sağa açılıyor çok fazla göğsün dolunca rahatsız oluyorsun ağrı yapıyor mutlaka pompa almalısın
Angels-35 Frutti katılıyorum size bende Doğumdan önce alıp hastaneye götürmeyi düşünüyorum süt gelmezse sağarım diye birde çalışan anneler için bence kesin gerekli eğer bebeğim emerse işe başlayınca sağarak vermeyi düşünüyorum
EB1661 Ebruusimsekk bende diğerlerini aldım ama göüs pompası çalışan anne olmicaksan ve bebeğin emen bir bebek olursa boşuna almış olursun o yüzden doğumdan sonraya bırak bence onu depent her duydugum kesinlikle olması gerekenmiş göüs pedi zaten mecburi olan bişeymiş duyduklarım😊
ysms19 Ebruusimsekk depend ve lansinoh kesinlikle almalısınız. Sezaryen doğum yaptım ve depend tam bir hayat kurtarıcı oldu. Hem taşma olmuyor hem de dikişe baskı yapmıyor. Doktora falan giderken çok rahat ettirdi. Emzirmeye başlayınca göğüsler hemen çatlıyor. O yüzden doktorum bana 34. haftada göğüs kremi sürmem gerektiğini söylemişti.
ysms19 _anne acil sezaryen yaptım. Doğum esnasında hiç sorun yaşamadım. Ama bitime yakın şiddetli titreme başladı. İlaçtan kaynaklı olduğunu söylediler. Tam 2,5 saat kendimi kasa kasa zangır zangır titredim. O kısım çok kötüydü. Ve hiçbir şey yapılanıyordu. Bebeğim gelip kucağıma aldığım an bıçak gibi kesildi. İlk yürüyüşüm de kolaydı. Titreme travma olarak kaldı ama. 🙄
svmm Ebruusimsekk göğüs pompası hariç diğerlerini aldım göğüs pompası doğumdan sonra ihtiyaç olursa alıcam
Svmcan Lansinoh,depend,gögüspompası,göğüspedi,gecelik,pijamatakımı,lohusasütyeni,lobusaatleti,pişikkremi,bez,ıslakmendil,Hastaneçıkışları,Eldiven,şapka,çorap,battaniye,Şampuan,nemlendirici vs. Bebek için…
Ebruusimsekk Svmcan bebeğim nisanın 12 sinde doğucak allah nasip ederse yenidoğan alsam kıyafetleri hemen büyür giyemez 3-6 ay alsam yaza gelir çocuk yazın kavrulur gibi geliyo çocuğu yeni doğunca nasıl giydiricem bilmiyorum uzun kollu çıtçıtlı ayaklı alt pijaması bunlar lazım mı sizce tulumların takımların şçine giydirmeye